Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
neobyčejné osudy

Diana - Její skutečný příběh - jejími vlastními slovy - 20%
(1x)
Senzační biografie princezny Diany napsaná za její spolupráce a přinášející exkluzivní nový materiál k připomínce 60. výročí jejího narození.Kniha Diana, její skutečný příběh po svém prvním vydání v roce 1992 navždy změnila způsob, jakým veřejnost pohlížela na britskou monarchii.
neobyčejné osudy
Ukázky

Diana - Její skutečný příběh - jejími vlastními slovy

349 Kč
279 Kč
Dobré matky. Ženy, které položily mafii - 20%
Ndrangheta, nejmocnější mafiánská organizace na světě vznikla před více než stoletím v Kalábrii, špičce italské boty. Stojí na loajalitě, mlčenlivosti a rodinných poutech. Manželky musí poslouchat, dcery počítat s tím, že budou provdány už jako náctileté, jen aby zpečetily klanová pouta a porodily další členy mafie.
neobyčejné osudy
Ukázky

Dobré matky. Ženy, které položily mafii

309 Kč
247 Kč
Frida - 20%
(1x)
Poprvé se Frida Grünfeldová objevila v policejních záznamech na jaře 1931. Byla Židovka a prostitutka, navíc podezřelá ze špionáže. Co vše Frida zažila před válkou i během ní? Její vnučka, novinářka Nina Grünfeldová, osudy své babičky rozklíčovala.
neobyčejné osudy
Ukázky

Frida

424 Kč
339 Kč
Rudolf Weigl - Zachránce tisíců životů - 20%

RUDOLF WEIGL Přerovský rodák, který porazil smrtelnou nemoc i totalitní mašinérii Jméno Rudolfa Weigla, rodáka z moravského Přerova, je u nás v podstatě neznámé… trestuhodně neznámé. Weigl byl jedním z nejvýznamnějších evropských vědců minulého století.

neobyčejné osudy
Ukázky

Rudolf Weigl - Zachránce tisíců životů

319 Kč
255 Kč
Soukromá válka Huga Vavrečky - 20%

Jméno Huga Vavrečky (1880–1952), novináře, diplomata, ředitele firmy Baťa, ministra propagandy a dědečka bratrů Havlových, zaznívá v české historiografii spíše okrajově.

neobyčejné osudy
Ukázky

Soukromá válka Huga Vavrečky

230 Kč
184 Kč
V hlavní roli srdce - 20%
Srdce je zásadním orgánem našeho těla i věčným motivem lidské kultury. Kdo jiný by mu měl rozumět lépe než slavný kardiolog Petr Neužil? Ve svých povídkách a deníku dává nahlédnout do vývoje české kardiologie, vypráví o léčbě známých osobností a přemítá o proměnách moderní společnosti.
neobyčejné osudy
Ukázky

V hlavní roli srdce

319 Kč
255 Kč
Vzdělaná - 20%
(7x)
Tara Westoverová poprvé vkročila do školní třídy, když jí bylo sedmnáct. K lékaři poprvé zašla ještě o několik let později. Vyrůstala na samotě v idažských horách, v mormonské rodině survivalistů a náboženských fanatiků.
neobyčejné osudy
Ukázky

Vzdělaná

279 Kč
223 Kč
Život s Otou - 20%
Dita Krausová (nar. 1929), jejíž válečné zážitky inspirovaly španělského autora Antonia Iturbeho k bestselleru Osvětimská knihovnice a která své osudy shrnula v autobiografii Odložený život (2018), nyní přibližuje životní pouť svého manžela.
neobyčejné osudy
Ukázky

Život s Otou

249 Kč
199 Kč
Delegátka pod rouškou nejistoty - 20%

Přibalte si do kufru sbírku zábavných zážitků z odvrácené strany dovolené! Svět se poněkud zbláznil a už ani ta letní dovolená není, co bývala. Delegáti musí nyní řešit zcela nové problémy a situace. Jaká je vlastně ta hrstka klientů, které se poštěstilo vycestovat? A jak vypadá takový karanténní hotel se vším všudy?

neobyčejné osudy
Ukázky

Delegátka pod rouškou nejistoty

209 Kč
167 Kč
Esterčini otcové - 20%
(1x)
Charlotte vyrůstá v rodině nacistického soudce Wilhelma Lange. Život jí připadá naprosto idylický – až do chvíle, kdy po válce zjistí, že jejím skutečným otcem je muž jménem Josef Goldenberg.
neobyčejné osudy
Ukázky

Esterčini otcové

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>