Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
romány

Lest - 20%
(2x)
Agent FBI Drex Easton neúnavně sleduje jediný cíl: vypátrat sériového vraha, známého jako Weston Graham. Za posledních třicet let Weston použil mnoho jmen a nespočet převleků, což mu umožnilo okrást osm bohatých žen, než zmizely beze stopy.
romány
Ukázky

Lest

279 Kč
223 Kč
Matky - 20%
(3x)
Nadia Turnerová je krásná, avšak rebelující a smutkem zmítaná sedmnáctiletá dívka. Luke Sheppard je syn místního pastora, který býval fotbalovou hvězdou. Zranění ho ale přimělo skončit a teď obsluhuje v bistru. Oba jsou mladí a ani jeden z nich nehledá nic vážného.
romány
Ukázky

Matky

249 Kč
199 Kč
Město v oblacích
(2x)
Hrdinové románu Cloud Cuckoo Land se snaží pochopit svět kolem sebe: Anna a Omeir na protějších stranách impozantního městského opevnění v průběhu obléhání Konstantinopole v roce 1453...
romány
Ukázky

Město v oblacích

349 Kč
Samotářky - 20%
(1x)

Minulost naší rodiny nás ovlivňuje, i když ji neznáme Ludmila, Amálie, Věra. Tři ženy, které kromě samotářství spojuje i rodinné tajemství, z něhož zná každá jenom střípek.

romány
Ukázky

Samotářky

279 Kč
223 Kč
Sophiina naděje - 20%
Berlín 1926. Rozrušená, těhotná Sophia opouští dům rodičů. Její otec ji už nechce vidět, matka se utápí v slzách. Když posléze Sophia stane před svým milencem, pochopí, že musí jejich dítě vychovávat sama. Navíc jako neprovdaná.
romány
Ukázky

Sophiina naděje

349 Kč
279 Kč
Tichý strážce - 20%
Jaro roku 1969. Pokračování příběhu Tajemství na kůži nás přivádí do života Lakšmí v době, kdy je šťastně vdaná za doktorka Jaye Kumára a vede v Šimle bylinkovou zahradu, aby zdejší nemocnice mohla nabízet přírodní léčbu místním, kteří nevěří průmyslově vyráběným lékům.
romány
Ukázky

Tichý strážce

319 Kč
255 Kč
Tmavé stěny Willardu - 20%
(3x)
Izzy je sedmnáct a je poloviční sirotek. Žije u pěstounů a okolnosti smrti jejího otce jsou víc než tragické. Nešťastná dívka najde vítané vytržení, když v místním zrušeném psychiatrickém sanatoriu najde starý deník.
romány
Ukázky

Tmavé stěny Willardu

249 Kč
199 Kč
Vždycky přijde noc - 20%
Drsný a brilantně napsaný příběh o odvrácené straně dnešní Ameriky navazuje na nejlepší tradici románů Johna Steinbecka.
romány
Ukázky

Vždycky přijde noc

208 Kč
166 Kč
Maria Montessoriová - Učitelka nové doby - 20%
(1x)
Maria Montessoriová byla výrazná osobnost, pocházela ze zámožné italské rodiny, v roce 1896 se stala první doktorkou medicíny v Itálii, zajímala se o výchovu mentálně postižených dětí a o otázku dětských nervových nemocí, později se věnovala propagaci svého programu vzdělávání.
romány
Ukázky

Maria Montessoriová - Učitelka nové doby

209 Kč
167 Kč
Na Zemi jsme na okamžik nádherní - 20%
(3x)
Vypravěč románu, jemuž nikdo neřekne jinak než Pejsek, se ve svých téměř třiceti letech rozhodne napsat dopis, v němž odkrývá rodinnou historii. Ta začíná ještě před jeho narozením ve válečném Vietnamu a dává matce nahlédnout do okamžiků svého života, které nikdy nepoznala.
romány
Ukázky

Na Zemi jsme na okamžik nádherní

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 106 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>