Nejprodávanější tituly - říjen 2022
hudba

AC/DC – Kompletní příběh
Kompletní příběh skupiny AC/DC z úspěšné edice legendárního britského magazínu Classic Rock. Od lidí, kteří byli a jsou celou dobu u toho! Rozhovory, které jinde nenajdete, unikátní archivní fotky.
hudba

AC/DC – Kompletní příběh

161 Kč
Naše dechovka
Příjemné čtení i radostný poslech, to je kniha Naše dechovka. Příznivci poctivé lidovky se konečně dočkali. Po dlouhých 13 letech vychází z pera Milana Koukala nové a doplněné vydání publikace, která mapuje historii i současnost naší dechové hudby.
hudba

Naše dechovka

711 Kč
Bohemian Jazz Guitars Tribute: Neznámý příběh československých jazzových kytar
Publikace přibližuje historický kontext výroby jazzových kytar na západě Čech, představuje životní osudy nejvýznamnějších výrobců a prezentuje průřez jejich produkcí z let 1932-1965.
hudba

Bohemian Jazz Guitars Tribute: Neznámý příběh československých jazzových kytar

1 494 Kč
Příbytky hudby
Více než dva roky byli Bodo Plachta a Achim Bednorz na cestách za působišti slavných skladatelů po celé Evropě. Vcházíme do domů a bytů, které otvírají dveře do světa hudby.
hudba
Ukázky

Příbytky hudby

503 Kč
Co je nového v hudbě
Co se děje na hudební scéně 21. století. Kniha Co je nového v hudbě přibližuje čas silných změn, který nastal od konce 90. let dvacátého století.
hudba
Ukázky

Co je nového v hudbě

216 Kč
Jakub Jan Ryba: Počáteční a všeobecní základové ke všemu umění hudebnému - 9%
Žánrově se jedná o publikaci didaktickou, výklad je cíleně podpíraný argumentací a ilustrativními příklady a buduje pro svého čtenáře opravdové základy ke všemu hudebnímu umění.
hudba

Jakub Jan Ryba: Počáteční a všeobecní základové ke všemu umění hudebnému

179 Kč
163 Kč
Dějiny opery. Posledních 400  let.
(2x)

Dějiny opery zasvěceně rozebírají mnohá díla největších skladatelů, od Monteverdiho a Händela přes Mozarta a Verdiho až po Wagnera, Strausse, Pucciniho, Berga či Brittena.

hudba

Dějiny opery. Posledních 400 let.

898 Kč
Hudba je zázrak
Kniha je poutavým průvodcem pro laiky i zajímavým čtením pro ty, kteří se hudbou zabývají profesionálně. Zdenek Merta je zkušený muzikant – prožil na jevištích koncertních sálů, v divadlech a nahrávacích studiích více než pětačtyřicet let.
hudba

Hudba je zázrak

179 Kč
Džezáky
Džezáky, ako podujatiu familiárne hovoria návštevníci, nie sú len tri večery hudby ročne, ale aj neodmysliteľná súčasť života najmä Bratislavčanov. V čase totality tvorili ostrovček, kde sa aj v dusnej atmosfére tých čias dalo relatívne dýchať.
hudba

Džezáky

719 Kč
Od operety k muzikálu
(1x)
Jak se vvyvíjela poválečná podoba českého zábavněhudebního divadla? Všechno začíná v okamžiku, kdy výnosy ministra Zdeňka Nejedlého zbavily toto divadlo jednoho z jeho základních atributů – soukromopodnikatelského systému provozování.
hudba

Od operety k muzikálu

216 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 40 položek
<< < 1 2 3 4 > >>