Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - říjen 2022
detektivky

Hlasy kostí - 11%
Mistrovské dílo klasika švédské literatury, jehož knihy dobře znají i čeští čtenáři.
detektivky

Hlasy kostí

359 Kč
319 Kč
Hříchy otců - 11%
Matěj Mlynář dal přednost klidnému rodinnému životu, ale plány mu zkříží vražda známého, který ho krátce před smrtí kontaktoval.
detektivky
Ukázky

Hříchy otců

332 Kč
295 Kč
Poslední pozdrav - 11%
Vypadalo to na poklidnou dovolenou a kapitán Baloun už věřil, že se ukouše nudou. Kdosi z místních mu však připomněl starý policejní pomníček a kapitán se pouští do pátrání na vlastní pěst.
detektivky

Poslední pozdrav

323 Kč
287 Kč
Slečna Marplová: Dvanáct nových případů - 11%
Legendární slečna Marplová se opět vydává po stopách zločinu – tentokrát ve dvanácti nových příbězích! Karen McManus, Ruth Ware, Val McDermid, Lucy Foley a další autorky napínavých knih se spojily, a tak vznikl tento unikátní soubor.
detektivky

Slečna Marplová: Dvanáct nových případů

386 Kč
343 Kč
Valentýnka a detektivní kancelář - 11%
Valentýnka pátrá po ukradených andělech. Pátý díl oblíbené série. Valentýnčin tatínek se v novinách dočte, že z kostela v nedaleké vesnici se ztratily sochy andělů.
detektivky
Ukázky

Valentýnka a detektivní kancelář

224 Kč
199 Kč
Vánoční zpověď - 11%
Možná měl trochu smůlu. Unaven věčnými partnerskými konflikty a zahnán do kouta šel a nechal se napálit od lichvářů a podvodníků jako tisíce jiných lidí. Peníze nikdy nedostal, a přesto musel splácet. Co by udělal každý z nás?
detektivky

Vánoční zpověď

269 Kč
239 Kč
Vývrat - 11%
(4x)

Příběh inspirovaný skutečnými případy a policejními postupy řeší otázky vyšetřovacích metod, viny a paměti, především jde však o mistrovsky napsanou napínavou detektivku.

detektivky
Ukázky

Vývrat

403 Kč
358 Kč
Zahrada, Rest - 11%
(6x)
Detektivní série Trujkunt dějově zasazená do nejvýchodnějšího cípu Česka, kde se běžně hovoří těšínsko-jablunkovským nářečím „po naszymu“, pokračuje povídkami Zahrada a Rest, v nichž se vrací na scénu svérázný major ostravské kriminálky Roman Saran.
detektivky
Ukázky

Zahrada, Rest

313 Kč
278 Kč
A zabij ho potichu! - 11%
(1x)
Známý písecký autor, emeritní komisař kriminální služby Ladislav Beran, předkládá tentokrát čtenářům několik povídek z konce třicátých let minulého století, kdy v Písku získávala věhlas legendární četnická pátrací stanice.
detektivky

A zabij ho potichu!

269 Kč
239 Kč
Červený pokoj - 61%
Krátce po letním slunovratu se vrchní komisařka Ingrid Nyströmová zabývá podivným případem vraždy. Osaměle žijícímu počítačovému odborníkovi Adamu Arlemarkovi někdo vyjmul z hrudníku srdce a místo něj mu do těla vložil měsíční horninu.
detektivky

Červený pokoj

341 Kč
134 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 277 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 28 > >>