Nejprodávanější tituly - říjen 2022
druhý stupeň

Kronika rodu Iremongerů 1 - Smetištejn - 58%
(1x)
Hlavní hrdina knihy Klod patří do bohaté, vlivné rodiny Iremongerů, která své jmění vybudovala doslova z odpadků. Uprostřed Velkého smetiště stojí jejich ohromné sídlo přezdívané Smetištejn, které se však podobá spíše živoucímu bludišti.
druhý stupeň
Ukázky

Kronika rodu Iremongerů 1 - Smetištejn

238 Kč
99 Kč
Povídky pro dobrodruhy
Karel Čapek a Otakar Batlička, dva populární spisovatelé, jejichž povídky baví i napínají už několik generací, se stali námětem pro výtvarné komiksové zpracování Jiřího Filípka.
druhý stupeň

Povídky pro dobrodruhy

62 Kč
Nedokončené příběhy - 11%
Nedokončené příběhy jsou důležitým pramenem poznání světa Tolkienových knih - obsahují množství důležitých poznatků, které se mu podařilo o Středozemi odhalit, i příběhů, které se ve třech věcích odehrály.
druhý stupeň
Ukázky

Nedokončené příběhy

619 Kč
550 Kč
Francouzská revoluce - 11%
Malé městečko nedaleko Paříže žilo i z jara roku 1793 poklidným životem a nic nenasvědčovalo tomu, že ve Francii zuří revoluce. Setkání s nejvzdělanějšími a nejpokrokovějšími dámami té doby bylo sice zajímavé, ale, upřímně, i trošku nudné.
druhý stupeň

Francouzská revoluce

224 Kč
199 Kč
Lampička - 11%
(3x)
Lampička je příběh o moři. Vypráví o tajuplných mořských bytostech a divokých pirátech. O černém domě admirála, ve kterém prý bydlí netvor. O šedém majáku na ostrůvku, který jen na vlásku visí u pevniny. O Lampičce, dcerce strážce majáku.
druhý stupeň
Ukázky

Lampička

333 Kč
296 Kč
Rekrut 244 - 11%
(1x)
Svět blízké budoucnosti trpí změnami klimatu, válkami a nekonečnými uprchlickými vlnami. Za vysokou zdí, která chrání starý kontinent od nebezpečného světa tam venku, se ale žije šťastně a pohodlně.
druhý stupeň
Ukázky

Rekrut 244

333 Kč
296 Kč
Nezkreslená věda - 11%
(1x)
Rozsvítit žárovku, polknout prášek, zapnout počítač – to všechno nám připadá docela normální. Jenže za každou z těch věcí se skrývají geniální vědecké objevy a vynálezy. Že věda je nuda? Ani náhodou!
druhý stupeň
Ukázky

Nezkreslená věda

446 Kč
396 Kč
Nicky & Věra - 11%
(2x)
Nová kniha Petra Síse vypráví skutečný příběh o holocaustu, který by neměl být zapomenut. Mladý Angličan Nicholas „Nicky“ Winton se v roce 1939 podílel na záchraně dětí a jejich převozu vlaky z Prahy do Londýna.
druhý stupeň
Ukázky

Nicky & Věra

356 Kč
316 Kč
Ledová obluda - 11%
(5x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
druhý stupeň
Ukázky

Ledová obluda

268 Kč
238 Kč
Za pokladem a jiné kreslené příběhy
Kniha přináší veselé komiksy o opičáku Gogovi a slůněti Šišíkovi, vtipné příhody vodníka Šplouchala a draka Bouráka, dobrodružství Bugr Billa na Divokém západě a tajemného sněžného muže v Himalájích i řadu dalších humorných obrázkových seriálů.
druhý stupeň

Za pokladem a jiné kreslené příběhy

71 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 195 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 20 > >>