Nejprodávanější knihy - říjen 2022
druhý stupeň

Francouzská revoluce - 11%
Malé městečko nedaleko Paříže žilo i z jara roku 1793 poklidným životem a nic nenasvědčovalo tomu, že ve Francii zuří revoluce. Setkání s nejvzdělanějšími a nejpokrokovějšími dámami té doby bylo sice zajímavé, ale, upřímně, i trošku nudné.
druhý stupeň

Francouzská revoluce

224 Kč
199 Kč
Lampička - 11%
(3x)
Lampička je příběh o moři. Vypráví o tajuplných mořských bytostech a divokých pirátech. O černém domě admirála, ve kterém prý bydlí netvor. O šedém majáku na ostrůvku, který jen na vlásku visí u pevniny. O Lampičce, dcerce strážce majáku.
druhý stupeň
Ukázky

Lampička

333 Kč
296 Kč
Rekrut 244 - 11%
(1x)
Svět blízké budoucnosti trpí změnami klimatu, válkami a nekonečnými uprchlickými vlnami. Za vysokou zdí, která chrání starý kontinent od nebezpečného světa tam venku, se ale žije šťastně a pohodlně.
druhý stupeň
Ukázky

Rekrut 244

333 Kč
296 Kč
Nezkreslená věda - 11%
(1x)
Rozsvítit žárovku, polknout prášek, zapnout počítač – to všechno nám připadá docela normální. Jenže za každou z těch věcí se skrývají geniální vědecké objevy a vynálezy. Že věda je nuda? Ani náhodou!
druhý stupeň
Ukázky

Nezkreslená věda

446 Kč
396 Kč
Nicky & Věra - 11%
(2x)
Nová kniha Petra Síse vypráví skutečný příběh o holocaustu, který by neměl být zapomenut. Mladý Angličan Nicholas „Nicky“ Winton se v roce 1939 podílel na záchraně dětí a jejich převozu vlaky z Prahy do Londýna.
druhý stupeň
Ukázky

Nicky & Věra

356 Kč
316 Kč
Prašina - 11%
(14x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
druhý stupeň

Prašina

260 Kč
231 Kč
Prašina - Černý merkurit - 11%
(4x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.
druhý stupeň
Ukázky

Prašina - Černý merkurit

260 Kč
231 Kč
Za pokladem a jiné kreslené příběhy
Kniha přináší veselé komiksy o opičáku Gogovi a slůněti Šišíkovi, vtipné příhody vodníka Šplouchala a draka Bouráka, dobrodružství Bugr Billa na Divokém západě a tajemného sněžného muže v Himalájích i řadu dalších humorných obrázkových seriálů.
druhý stupeň

Za pokladem a jiné kreslené příběhy

71 Kč
Spočítej hvězdy - 6%
(3x)
Okupaci své země si kamarádky Annemarie a Ellen téměř neuvědomují až do chvíle, kdy Němci začnou v Dánsku pronásledovat Židy. Ellen je totiž Židovka a ocitá se v ohrožení života. Annemariini rodiče se rozhodnou malou kamarádku své dcery zachránit.
druhý stupeň
Ukázky

Spočítej hvězdy

219 Kč
206 Kč
Amulet 1 - 11%
(1x)
Po rodinné tragédii se Emily, Navin a jejich maminka stěhují do tajemného domu po pradědečkovi.
druhý stupeň

Amulet 1

350 Kč
311 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 167 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 17 > >>