Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
společenské vědy

Akce Kvilda - 20%
Příslušníci Sboru národní bezpečnosti se v roce 1948 na Šumavě vzepřeli totalitnímu režimu a pomáhali na Západ lidem, kteří museli z Československa zmizet. Převaděčskou síť rozbila komunistická tajná policie. Esenbáka Jaroslava Maršíka však nedopadla, při zatýkání pomocí lsti unikl.
společenské vědy
Ukázky

Akce Kvilda

249 Kč
199 Kč
Ani na to nemyslete
(1x)
Zachránit planetu? Nejdřív je potřeba prozkoumat klima našich mozků.
společenské vědy
Ukázky

Ani na to nemyslete

223 Kč
Božská rovnice
Světoznámý astrofyzik nás tentokrát zve na pátrání po dokonalé rovnici, která by pomohla odhalit nejhlubší tajemství našeho světa a celého vesmíru.
společenské vědy
Ukázky

Božská rovnice

238 Kč
Bůh na ulici - 20%
Norský františkán Ole Martin se rozhodl opustit klášter a strávit padesát dní rozprostřených do tří let jako bezdomovec na ulicích Osla a Kodaně.
společenské vědy
Ukázky

Bůh na ulici

230 Kč
184 Kč
Deník europoslance - 20%
Deník politika, právníka a vysokoškolského učitele v oboru práva Evropské unie Pavla Svobody vznikal během autorova pětiletého působení v Evropském parlamentu a posléze byl doplněn o úryvky ze soudobých blogů a článků a o fotografický materiál.
společenské vědy
Ukázky

Deník europoslance

229 Kč
183 Kč
Dobrovolný bezdomovec - senior - 20%
Fenomén dobrovolného bezdomovectví, a to nejen seniorů, je dodnes v českém prostředí nedostatečně probádanou oblastí a jeho existence je mnohdy v odborných pramenech opomíjena, či dokonce popírána.
společenské vědy
Ukázky

Dobrovolný bezdomovec - senior

195 Kč
156 Kč
Etika - 20%
Simon Blackburn v knize představuje základní otázky a problémy současné etiky, ale zároveň nás nutí zamýšlet se nad světem kolem nás.
společenské vědy
Ukázky

Etika

130 Kč
104 Kč
Jak číst čísla - 20%
(1x)
Data, grafy a analýzy nás dennodenně obklopují a narážíme na ně v médiích i při hospodských debatách. Statistiky nám slouží jako nepostradatelná opora při orientaci ve světě, a přece je čím dál víc zpochybňujeme....
společenské vědy
Ukázky

Jak číst čísla

249 Kč
199 Kč
Karel Engliš – Ekonom, který pomohl vybudovat Československo - 20%
Karel Engliš pocházel z chudé rodiny ve Slezsku. Díky svému talentu, píli a houževnatosti se vypracoval na předního československého národohospodáře. Nespokojil se však jen s akademickou půdou, ale snažil se své názory a teorie prosadit v praxi.
společenské vědy
Ukázky

Karel Engliš – Ekonom, který pomohl vybudovat Československo

419 Kč
335 Kč
Kompetence leadera školy - 20%
Kniha Kompetence leadera školy je zcela unikátním materiálem, který propojuje oblast managementu škol a poznatky z oblasti marketingové komunikace.
společenské vědy
Ukázky

Kompetence leadera školy

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 116 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>