Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
společenské vědy

Kyberkultura, hackeři a digitální revoluce - 20%
S touto knihou budete sledovat dramatický vývoj kyberkultury od zrodu kyberpunku, přes vznik globální sítě až po dnešní dobu postfaktickou využívající internet k marketingovým účelům, propagandě a šíření dezinformací.
společenské vědy
Ukázky

Kyberkultura, hackeři a digitální revoluce

331 Kč
265 Kč
Lidstvo - 20%

Na přesvědčení, že člověk je od přirozenosti sobecký a nedůvěryhodný, se vzácně shodnou všichni, zastánci levice i pravice, psychologové i ekonomové, myslitelé dnešní i ti dávno mrtví.

společenské vědy
Ukázky

Lidstvo

398 Kč
318 Kč
Marky, bony, digitálky - 20%
Obraz veksláka patří neodmyslitelně k pozdnímu období socialistického Československa. Stal se námětem řady knih a filmů. Kniha historika Adama Havlíka fenomén veksláctví, černého trhu a vztahu mezi oficiální a šedou ekonomikou sleduje v širokých souvislostech a ukazuje tak dosud málo známou tvář období pozdního „reálného socialismu“.
společenské vědy
Ukázky

Marky, bony, digitálky

244 Kč
195 Kč
Nic než kapitalismus - 20%

Poprvé v lidských dějinách celé planetě dominuje jeden ekonomický systém. Kapitalismus triumfoval, protože se ukázal životaschopnější a adaptabilnější než systémy jiné. Přinesl lidem blahobyt a uspokojil jejich touhu po nezávislosti.

společenské vědy
Ukázky

Nic než kapitalismus

398 Kč
318 Kč
Obrana Mozarta - 20%
Autor se zabývá problematikou postavení klasické hudby v uplynulých sto letech, konstatuje rapidní úpadek zájmu o tuto hudbu a hledá příčiny, které k popisované situaci vedou nebo vedly.
společenské vědy
Ukázky

Obrana Mozarta

70 Kč
56 Kč
Rozdělení Československa 1989-1992 - 20%
(2x)
Historik Jan Rychlík byl v době rozpadu Československa poradcem tehdejšího předsedy české vlády Petra Pitharta a dramatická jednání mezi slovenskými a českými politiky tedy sledoval z bezprostřední blízkosti.
společenské vědy
Ukázky

Rozdělení Československa 1989-1992

439 Kč
351 Kč
Automobilismus a česká společnost - 20%
Autoři se zaměřili na fenomén automobilismu z hlediska české (československé) společnosti od konce 19. století po počátek 21. století. Text doprovázejí dobové plakáty a fotografie.
společenské vědy
Ukázky

Automobilismus a česká společnost

220 Kč
176 Kč
Byznys etiketa a komunikace - 20%
Kniha BYZNYS ETIKETA A KOMUNIKACE je určena všem, kteří chtějí dosáhnout úspěchu ve své profesi, ať už ve světě obchodu, financí, veřejné správy či politiky. Je nepostradatelná pro všechny, kdo komunikují s klienty či obchodními partnery, ať jde o manažery firem a úřadů, obchodní zástupce, agenty…
společenské vědy
Ukázky

Byznys etiketa a komunikace

349 Kč
279 Kč
Co je to národ?
Renomovaná německá myslitelka a politoložka hledá odpovědi a snaží se pojmy národ a Evropa zasadit do společného kontextu.
společenské vědy
Ukázky

Co je to národ?

238 Kč
Čínský ekonomický systém - 20%
Jakou ekonomikou je Čína? Je tržní, plánovaná, kapitalistická, socialistická, rozvojová, rozvinutá, vyspělá, zaostalá, moderní, či tradiční?
společenské vědy
Ukázky

Čínský ekonomický systém

280 Kč
224 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 116 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 12 > >>