Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
filosofie a náboženství

Mytologie Slovanů - 20%
(2x)
Kniha představuje jedinečný pokus o rekonstrukci slovanské mytologie a slovanského náboženství. Giesztor v ní zkoumá panteon slovanských bohů, rituály spojené s jejich uctíváním, včetně střetávání se slovanských náboženství s křesťanstvím.
filosofie a náboženství
Ukázky

Mytologie Slovanů

239 Kč
191 Kč
Bázeň a chvění - 20%
Rozmlouvat o víře, aniž bychom se kdy dotkli sebereflexe, pochybností a bytostné úzkosti, aniž bychom se co jen přiblížili pochopení paradoxu života a stali se Jedinci, je jako rozmlouvat o kružnici bez znalosti jejího středu.
filosofie a náboženství
Ukázky

Bázeň a chvění

255 Kč
204 Kč
Církevní dějiny – novověk - 20%
Druhý díl Církevních dějin, který navazuje na předchozí zpracování církevní historie v antice a středověku, je vymezen obdobím sahajícím od počátků protestantské reformace až po předvečer Velké francouzské revoluce.
filosofie a náboženství
Ukázky

Církevní dějiny – novověk

594 Kč
475 Kč
Filosofie logiky - 20%
Kniha je soustavným pojednáním o problémech filosofie logiky a přístupech k jejich řešení.
filosofie a náboženství
Ukázky

Filosofie logiky

195 Kč
156 Kč
Spiritualita bez náboženství - 20%
(1x)
Publikace je určena všem, kteří sice nevyznávají žádné náboženství, ale současně jim připadá, že v prožitcích postav, jako je Ježíš, Buddha, Lao-c’, Rúmí a další mudrci minulosti, lze najít důležité pravdy.
filosofie a náboženství
Ukázky

Spiritualita bez náboženství

132 Kč
106 Kč
O čem se nedá mluvit, o tom se musí zpívat - 20%
Má-li věda za cíl poznání a ovládnutí světa, je umění především prostředkem poznání nás samých. Ba co víc, umožňuje nám nahlédnout, že každé poznání je v nějakém ohledu sebepoznání, jak to explicitně hlásá filosofie německého idealismu.
filosofie a náboženství
Ukázky

O čem se nedá mluvit, o tom se musí zpívat

149 Kč
119 Kč
Slovo Buddhovo - 20%
Slovo Buddhovo sestavené Nyánatilokou Mahátherou (1878 – 1957) je vůbec prvním v evropském jazyce sepsaným systematickým pojednáním Buddhova učení, které užívá vlastní slova Buddhova.
filosofie a náboženství
Ukázky

Slovo Buddhovo

150 Kč
120 Kč
Snář - 20%
Kultovní Snář Emanuela Swedenborga mapuje klíčový úsek jeho života od července 1743 do října 1744, dobu, kterou strávil v Holandsku a Anglii.
filosofie a náboženství
Ukázky

Snář

96 Kč
77 Kč
Tajemství lidské duše - 20%
Současné vědecké paradigma tvrdí, že naše vědomí a myšlení se objevilo jako produkt složité interakce miliard neuronů a jejich synapsí tvořících náš mozek na počítači podobné bázi.
filosofie a náboženství
Ukázky

Tajemství lidské duše

75 Kč
60 Kč
Univerzální zákony života - 20%
(1x)
Tato kniha může vám i vašim blízkým posloužit jako průvodce na cestě osobního rozvoje a pozitivních životních změn. Na mnoha konkrétních příbězích snadno pochopíte a porozumíte tomu, jak svět funguje.
filosofie a náboženství
Ukázky

Univerzální zákony života

190 Kč
152 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>