Nejprodávanější Kniha - říjen 2022
děti a mládež

Nádherné Úterý čili Slečna Brambůrková chodí po světě - 11%
(1x)
Jsou dny, které jsou krásnější než ostatní, jsou věci, které se ztrácejí, a přesto někde zůstávají, jsou chvíle, kdy můžeme změnit svět, protože chceme někomu trochu osamělému udělat radost...
děti a mládež
Ukázky

Nádherné Úterý čili Slečna Brambůrková chodí po světě

297 Kč
264 Kč
Rychlé šípy - sešit 2 - 11%
V každém díle najdete původní komiksový seriál a zároveň zbrusu nové komiksy ze světa Jaroslava Foglara od současných tvůrců.
děti a mládež
Ukázky

Rychlé šípy - sešit 2

269 Kč
239 Kč
Kabát a kabelka - 11%
(2x)
To byste ale nevěřili, jaká úžasná dobrodružství může taková dámská růžová kabelka nebo pánský zimní kabát prožít. Zvlášť když jsou ulice liduprázdné, hospody zavřené… no ano, je vyhlášen nouzový stav! Jenže na lásku je čas vždycky.
děti a mládež
Ukázky

Kabát a kabelka

268 Kč
238 Kč
Nejhorší učitelé na světě - 11%
(1x)
Miliony dětských čtenářů v mnoha zemích, kteří se bavili nad Walliamsovými knihami o nejhorších dětech na světě, se můžou těšit na povedenou sbírku děsivých dospělých, ba co hůř, těch nejděsivějších dospělých vůbec: učitelů.
děti a mládež
Ukázky

Nejhorší učitelé na světě

313 Kč
278 Kč
Loutkář z Krakova - 58%
(1x)
V knize se originálně protnou dva světy: kouzelná říše panenek a reálný, nacisty okupovaný Krakov. Když do země panenek vtrhnou obrovské, kruté krysy, panenku Karolínu odnese tajemný vítr do jednoho krakovského hračkářství.
děti a mládež
Ukázky

Loutkář z Krakova

238 Kč
99 Kč
Smečka rváčů - 37%
Bratři Ruben a Cameron žijí na okraji – doslova. Na okraji Sydney, na okraji blahobytu. Ve světě psích závodů, bídy a nezaměstnanosti. Ve světě věčného zápasu. Celý život se rvou, spolu a za sebe.
děti a mládež
Ukázky

Smečka rváčů

158 Kč
99 Kč
Dárce - 6%
(6x)
Vize ideální společnosti, pod jejímž povrchem se ale skrývá krutá pravda.
děti a mládež
Ukázky

Dárce

211 Kč
198 Kč
Alenčina čítanka - 11%
Půvabné ilustrace Heleny Zmatlíkové doprovázejí Alenčiny veselé příběhy, úsměvné pohádky o zvířátkách a věcech, které Alenku obklopují.
děti a mládež

Alenčina čítanka

314 Kč
279 Kč
Klasická kytara krok za krokem - 11%
Nová škola hry na klasickou kytaru od úplného počátku do mírně pokročilé úrovně s akcentem na metodickou přehlednost a postupnost jednotlivých fází výuky. Publikace obsahující tři sešity odpovídá standardům výuky na ZUŠ.
děti a mládež
Ukázky

Klasická kytara krok za krokem

395 Kč
351 Kč
Luna z lůna - 11%
(4x)
Luna je zvláštní holčička. Mluví s hvězdami, duhu má jako klouzačku a mraky bere jako přátele, Jenže poslední dobou často pozoruje pozemský život a i když vnímá, že se tam dějí i složité věci, jedno jí nedá spát. Chtěla by poznat dotek.
děti a mládež
Ukázky

Luna z lůna

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 972 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 98 > >>