Nejprodávanější knihy - říjen 2022
umění

Můj táta Josef Lada - 11%
Vzpomínky malířky a ilustrátorky Aleny Ladové na jejího otce Josefa Ladu, jedinečného malíře a ilustrátora, vychází v novém vydání po více než šestnácti letech.
umění

Můj táta Josef Lada

323 Kč
287 Kč
Tajemství pražských klášterů - Královská kanonie premonstrátů na Strahově - 11%
Strahovský klášter, přezdívaný Pražský Sion, to je unikátní, téměř devítisetletá instituce. Společně prozkoumáme jeho dějiny i ojedinělý areál.
umění

Tajemství pražských klášterů - Královská kanonie premonstrátů na Strahově

359 Kč
319 Kč
Tak nějak to bylo a tak nějak to je
Miroslav Masák patří ke klíčovým osobnostem české architektury i života české společnosti druhé poloviny 20. století. K jeho nejdůležitějším pracím na poli architektury patří pavilon F na Libereckém výstavišti či obchodní dům Máj v Praze.
umění

Tak nějak to bylo a tak nějak to je

360 Kč
Twenty Five Thousand Days of Memories - 11%
Architekt, profesor a autor mnoha odborných publikací M. Rajniš se rozhodl sepsat vzpomínky ze svého života plného cestování, netradičních zvratů, úspěchů i pádů.
umění

Twenty Five Thousand Days of Memories

448 Kč
398 Kč
Útěcha bydlením - 11%
Specifické poměry v totalitním Československu zrodily kvalitativně novou střední třídu, lišící se od střední třídy první republiky, která pro nás zůstává symbolem prosperující moderní demokracie.
umění

Útěcha bydlením

738 Kč
656 Kč
1913. Léto jednoho století - 11%
(4x)
Panoráma jediného roku, kterým začíná naše přítomnost.
umění
Ukázky

1913. Léto jednoho století

332 Kč
295 Kč
Alžběta Skálová: Chůze v šeru a jiné příběhy - 11%
Malířka, grafička a ilustrátorka Alžběta Skálová (1982) je převážně vnímána jako ilustrátorka. Základem a hlavním zdrojem její práce je však volná tvorba, rozbíhající se mnoha směry.
umění

Alžběta Skálová: Chůze v šeru a jiné příběhy

531 Kč
472 Kč
Nedělní párty s Picassem - 11%
(1x)
Tato malá, ale ohromující knížka vám otevře dveře do nového světa. A nejen vám, vy do něho vezmete i své děti! Společně si užijete umění kolem vás, odhalíte význam světla či barev a objevíte velké příběhy umělců i jejich děl.
umění

Nedělní párty s Picassem

350 Kč
311 Kč
Varhanářská dílna Fellerů z Libouchce - 11%
K hudebně historickým fenoménům donedávna opomíjené severozápadní oblasti českého příhraničí 19. století patří mimo jiné také působnost dvou generací varhanářské dílny Fellerů z Libouchce (Königswaldu).
umění

Varhanářská dílna Fellerů z Libouchce

551 Kč
490 Kč
V náruči dejvický noci - 11%
Zpěvák, textař a skladatel Ivan Hlas v rozhovoru s Marcelou Titzlovou připomíná pestré okamžiky svého života, včetně těch, o kterých dosud veřejně nehovořil. Od první kytary, která mu záhadně spadla z nebe, přes báječná Šakalí léta pod psa ...
umění

V náruči dejvický noci

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 268 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 27 > >>