Nejprodávanější knihy - říjen 2022
křesťanství

Klaun si povídá s Bohem - 11%
(3x)
Jiří Suchý je člověk mnoha profesí. Zpěvák, divadelník, básník a výtvarník, kterého zná u nás snad každý. Ne každý ale ví, že jeho hudební kariéra, jak sám říká, začala v pražském kostele svaté Anežky České, kde jako malý hoch ministroval.
křesťanství

Klaun si povídá s Bohem

225 Kč
200 Kč
Křížová cesta - 12%
Křížová cesta sepsaná spirituálem Teologického konviktu v Olomouci, P. Petrem Vrbackým, vyniká svou hloubkou a precizně formulovanými myšlenkami, které jsou pro autora typické.
křesťanství

Křížová cesta

41 Kč
36 Kč
Nedělní promluvy - cyklus C - 11%
Příchod Pána, který nás zachraňuje, se přibližuje každý den. Když na něj čekáme a učíme se ho vnímat ve svém každodenním životě, můžeme žít se vzpřímenou hlavou.
křesťanství

Nedělní promluvy - cyklus C

197 Kč
175 Kč
Otevřená mysl otevřené srdce - 11%
(2x)
Kontemplativní modlitba je proces vnitřní transformace, proměny započaté Bohem a vedoucí, pokud souhlasíme, k božskému sjednocení. V tomto procesu se mění způsob vnímání reality.
křesťanství

Otevřená mysl otevřené srdce

313 Kč
278 Kč
Pokorný plamének anglického národa - 11%
Monografie uvádí legendu o sv. Wilfridovi do historických souvislostí, zabývá se důvody vzniku textu, jeho datací i rozdílnými názory na osobnost autora. Podává přehled událostí Wilfridova života, o nichž máme zprávu z uvedené legendy.
křesťanství
Ukázky

Pokorný plamének anglického národa

403 Kč
358 Kč
Tertulián o křtu
Jedenáctý svazek edice Patristika předkládá čtenáři další text významného křesťanského spisovatele Tertuliána, tentokrát pojednávající o svátosti křtu.
křesťanství

Tertulián o křtu

140 Kč
Hurá! Jsou tu Velikonoce - 11%
Blíží se Velikonoce. Příroda se po zimě opět probouzí, rodí se mláďátka, děti barví vajíčka, pletou pomlázky a užívají si první sluníčko.
křesťanství

Hurá! Jsou tu Velikonoce

269 Kč
239 Kč
Kaple Matky Boží - 11%
(1x)
Když na sklonku roku 1349 dal Karel IV. norimberským měšťanům souhlas se zřízením velkého tržiště na místě dosavadního židovského ghetta, a nepřímo tak připustil následný pogrom, vymínil si, že na místě synagogy vznikne kaple zasvěcená Panně Marii.
křesťanství

Kaple Matky Boží

261 Kč
232 Kč
Přízrak z Kolosea - 11%
Titul z pera známé francouzské spisovatelky přenese mladé čtenáře zpět do starověkého Říma, kdy se kvůli pronásledování museli křesťané skrývat v katakombách.
křesťanství

Přízrak z Kolosea

233 Kč
207 Kč
Bůh mně ústa má otevříti může - 11%
Výběr textů je zúžen na kázání v českém jazyce, obsahuje promluvy z postily Račínovy, Nitschovy, Axlarovy, Bilovského, Veselého, Damascena Marka, Kelského, Koniášovy, Pellischottiho, Táborského a Fabritiovy.
křesťanství
Ukázky

Bůh mně ústa má otevříti může

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 99 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>