Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
učebnice

Srovnání aktuálního členění v češtině a španělštině: textově-lingvistický přístup - 20%
Monografie se zabývá srovnáním španělského a českého slovosledu, přičemž představuje některé koncepty českých hispanistů, kteří se španělskému slovosledu věnovali, a snaží se najít příčiny bariéry mezi českou a hispanofonní lingvistikou.
učebnice
Ukázky

Srovnání aktuálního členění v češtině a španělštině: textově-lingvistický přístup

75 Kč
60 Kč
Zábavná matematika a logika pro bystré děti 2 - 20%
Nudí se občas Vaše dítě v hodinách matematiky nebo prvouky? Pracuje rádo s čísly, je v myšlení, matematice a znalostech napřed oproti vrstevníkům? Podpořte jeho nadání a nabídněte mu knihu plnou zábavných úkolů, které jeho talent posílí a rozvinou.
učebnice
Ukázky

Zábavná matematika a logika pro bystré děti 2

149 Kč
119 Kč
Mikroekonomie - 20%
V pořadí již šesté výrazně aktualizované a doplněné vydání první původní české učebnice mikroekonomie předních pedagogů VŠE v Praze je zaměřena na základní mikroekonomická témata, jako jsou rozhodování spotřebitele jakožto základu pro odvození poptávky, teorie firmy či chování podnikatelských subjektů v různých tržních strukturách.
učebnice
Ukázky

Mikroekonomie

729 Kč
583 Kč
Neviditelný A1/A2 - 20%

Učte se anglicky čtením napínavého příběhu o neviditelném muži! Příběh mladého vědce, který objeví klíč k neviditelnosti, je zpracován pro začínající čtenáře. Mohou si tak vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v angličtině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začátečníky a mírně pokročilé studenty.

učebnice
Ukázky

Neviditelný A1/A2

179 Kč
143 Kč
Nová čítanka II. k Literatuře v kostce pro SŠ - 20%
Oblíbená řada učebnic ve zbrusu novém vydání! Publikace přináší ukázky z děl autorů uvedených v učebnici Nová literatura v kostce pro SŠ. Je určena studentům středních škol, ale nejen jim.
učebnice
Ukázky

Nová čítanka II. k Literatuře v kostce pro SŠ

179 Kč
143 Kč
Nová literatura v kostce pro SŠ - 20%
Oblíbená řada učebnic ve zbrusu novém přepracovaném vydání! Publikace přináší přehled středoškolské literatury „v kostce“, tedy stručně a přehledně. Je určena studentům, ale nejen jim.
učebnice
Ukázky

Nová literatura v kostce pro SŠ

179 Kč
143 Kč
Somatologie - 20%
Druhé vydání učebnice somatologie pro žáky SZŠ a zdravotnických oborů na jiných středních školách.
učebnice
Ukázky

Somatologie

297 Kč
238 Kč
Španělština pro školy - 20%
(1x)

Španělština se sovou pro začatečníky! Učebnice je určená pro děti a studenty od 7 do 15 let, kteří začínají se španělštinou. Jejím základem je příběh vyprávěný jednoduchým a současným jazykem.

učebnice
Ukázky

Španělština pro školy

249 Kč
199 Kč
Vinnetou A1/A2 - 20%
Učte se německy s legendárním apačským náčelníkem Vinnetouem! Tento nejstatečnější indiánský bojovník vás provede svým dobrodružným světem, kde mají všichni lidé stejnou cenu, kde dobro vítězí a špatnost je vždy potrestána.
učebnice
Ukázky

Vinnetou A1/A2

149 Kč
119 Kč
Angličtina pro samouky - 20%
Cílem knihy je osvojení základní gramatiky a zvládnutí běžné komunikace. Koncepce učebnice je založena na cvičných větách, které přímo navazují na výklad každého gramatického jevu.
učebnice
Ukázky

Angličtina pro samouky

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 73 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>