Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
učebnice

Anglicko-český/ česko-anglický fotbalový slovník - 20%
Tento anglicko-český a česko-anglický fotbalový slovník je praktická a jednoduchá pomůcka určená pro všechny uživatele se zájmem o terminologii z oblasti fotbalu, sportu a dalších souvisejících oborů. Slovník obsahuje téměř 4 000 hesel.
učebnice
Ukázky

Anglicko-český/ česko-anglický fotbalový slovník

99 Kč
79 Kč
Marketing management - 20%
Čtrnácté vydání nejuznávanější učebnice marketingového řízení, tzv. bible marketingu, přináší nejnovější poznatky marketingové teorie a praxe. Autoři reflektují dramatické změny v marketingovém prostředí, zejména ekonomické poklesy, recese apod.
učebnice
Ukázky

Marketing management

1 947 Kč
1 558 Kč
Ekonomie dobra a zla - 20%
(18x)
Oxfordské rozšířené vydání s předmluvou Václava Havla. Debut Tomáše Sedláčka přeložený již do 14 jazyků. Ekonomická kniha roku - 1. místo na Mezinárodním knižním veletrhu ve Frankfurtu (Wirtschaftsbuchpreis).
učebnice
Ukázky

Ekonomie dobra a zla

198 Kč
158 Kč
Kompendium hojení ran pro sestry - 20%
Kniha přináší originální komplexní pohled na problematiku hojení chronických ran.
učebnice
Ukázky

Kompendium hojení ran pro sestry

212 Kč
170 Kč
Jařmo, parkán, trdlice - 20%
Jedinečnost celkového zpracování, několik set hesel nabitých zajímavými informacemi o životě v minulosti, zábavnou formou podané historické souvislosti, bezmála tisícovka fotografií, to jsou hlavní přednosti této krásné publikace.
učebnice
Ukázky

Jařmo, parkán, trdlice

331 Kč
265 Kč
Angličtina - gramatická cvičení - 20%
Tato kniha je určena všem nadšeným studentům anglického jazyka, konkrétně tzv. falešným začátečníkům a mírně pokročilým studentům, kteří si chtějí ověřit své dosavadní znalosti anglické gramatiky.
učebnice
Ukázky

Angličtina - gramatická cvičení

149 Kč
119 Kč
Zdravotnická dokumentace v praxi - 20%
Příručka pro každodenní praxi všech zdravotnických zařízení v České republice se zabývá zdravotnickou dokumentací komplexním způsobem.
učebnice
Ukázky

Zdravotnická dokumentace v praxi

254 Kč
203 Kč
Anatomie a fyziologie člověka - 20%
Moderní a praktická učebnice pro studenty nemedicínských oborů přináší základní poznatky nezbytné pro pochopení stavby (anatomie) a funkce (fyziologie) zdravého lidského těla. Je určena pro humanitní směry studia.
učebnice
Ukázky

Anatomie a fyziologie člověka

365 Kč
292 Kč
Dějiny pedagogiky - 20%
Publikace je nezbytným studijním materiálem pro studenty učitelství všech fakult a všech oborů na fakultách pedagogických.Tematizuje problematiku dějin výchovy a vzdělání v období novověku a v době moderní, sleduje období 17. až poloviny 20. století.
učebnice
Ukázky

Dějiny pedagogiky

305 Kč
244 Kč
Soudobá sociologie II - 20%
Série učebních textů je zaměřena na aktuální otázky soudobé sociologie; druhý díl se tematicky orientuje na problematiku sociálního jednání a sociální struktury.
učebnice
Ukázky

Soudobá sociologie II

190 Kč
152 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 73 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>