Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
historie a fakta

Čas zlatodějů a hvězdopravců - 20%
Epocha Rudolfa II. nás dodnes fascinuje svou magií, tajemností a záhadami. Pojďme se spolu ponořit do hloubi rudolfínské doby a vyprávějme si o pozoruhodném císaři a o lidech, kteří tuto dobu spoluvytvářeli!
historie a fakta
Ukázky

Čas zlatodějů a hvězdopravců

199 Kč
159 Kč
Češi se nevzdávají! - 20%
Příběh Jaroslava Švarce, jednoho ze sedmi statečných parašutistů, který padl 18. června 1942 v kryptě chrámu sv. Cyrila a Metoděje v Resslově ulici v Praze.
historie a fakta
Ukázky

Češi se nevzdávají!

209 Kč
167 Kč
Frida - 20%
(1x)
Poprvé se Frida Grünfeldová objevila v policejních záznamech na jaře 1931. Byla Židovka a prostitutka, navíc podezřelá ze špionáže. Co vše Frida zažila před válkou i během ní? Její vnučka, novinářka Nina Grünfeldová, osudy své babičky rozklíčovala.
historie a fakta
Ukázky

Frida

424 Kč
339 Kč
Heydrich na Pražském hradě - 20%
Reinhard Heydrich nastoupil do funkce zastupujícího říšského protektora 27. září 1941 a setrval v ní do 4. června 1942, kdy zemřel na následky atentátu spáchaného na něj parašutisty Jozefem Gabčíkem a Janem Kubišem o osm dní dříve.
historie a fakta
Ukázky

Heydrich na Pražském hradě

169 Kč
135 Kč
Hrady a tvrze západních Čech - 20%
Hrady, hrádky a tvrze v krajině spolehlivě upoutají naši pozornost. Patříte-li mezi obdivovatele majestátnosti kamenných svědků minulých časů a nespokojíte-li se s tím, co vám o nich sdělí standardní turistický průvodce, pak držíte v rukou tu správnou knihu.
historie a fakta
Ukázky

Hrady a tvrze západních Čech

389 Kč
311 Kč
Karel Engliš – Ekonom, který pomohl vybudovat Československo - 20%
Karel Engliš pocházel z chudé rodiny ve Slezsku. Díky svému talentu, píli a houževnatosti se vypracoval na předního československého národohospodáře. Nespokojil se však jen s akademickou půdou, ale snažil se své názory a teorie prosadit v praxi.
historie a fakta
Ukázky

Karel Engliš – Ekonom, který pomohl vybudovat Československo

419 Kč
335 Kč
Lidstvo - 20%

Na přesvědčení, že člověk je od přirozenosti sobecký a nedůvěryhodný, se vzácně shodnou všichni, zastánci levice i pravice, psychologové i ekonomové, myslitelé dnešní i ti dávno mrtví.

historie a fakta
Ukázky

Lidstvo

398 Kč
318 Kč
Marky, bony, digitálky - 20%
Obraz veksláka patří neodmyslitelně k pozdnímu období socialistického Československa. Stal se námětem řady knih a filmů. Kniha historika Adama Havlíka fenomén veksláctví, černého trhu a vztahu mezi oficiální a šedou ekonomikou sleduje v širokých souvislostech a ukazuje tak dosud málo známou tvář období pozdního „reálného socialismu“.
historie a fakta
Ukázky

Marky, bony, digitálky

244 Kč
195 Kč
Neandertálci – Naši příbuzní - 20%
Čím více se o neandertálcích dozvídáme, tím více vyvstává otázek a záhad. Archeologická naleziště Abric Romaní ve Španělsku, Denisova jeskyně na Sibiři nebo skalní přístřešek Le Moustier v srdci francouzského Périgordu nám přibližují jedinečné objevy jednadvacátého století....
historie a fakta
Ukázky

Neandertálci – Naši příbuzní

349 Kč
279 Kč
Příběhy, na které se nezapomíná - 20%
Bezruký Frantík, Ludmila Mojžíšová, František Venclovský, Olga Connolly-Fikotová. A mnozí další. Jména, z nichž některá jsou známá dodnes, některá zvlášť mladší generaci už moc neřeknou, ale ve své době je znal každý.
historie a fakta
Ukázky

Příběhy, na které se nezapomíná

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 119 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 12 > >>