Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
ostatní

Jak rozumět populární kultuře - 20%
Českým překladem chceme nabídnout knihu, která již zřejmě zůstane klíčovým dílem, jež otevřelo cestu populární a masové kultuře z nočních stolečků na studentských kolejích do univerzitních učeben a pracoven.
ostatní
Ukázky

Jak rozumět populární kultuře

179 Kč
143 Kč
Řez do tuhého - 20%
Memoáry soudní lékařky.
Roky bylo soudní lékařství tabu. Pak ale přišly seriály jako CSI: Kriminálka Las Vegas a z forenzních patologů se staly hvězdy. Přesvědčivý obraz o skutečném životě mezi mrtvými podává Judy Melinek.
ostatní
Ukázky

Řez do tuhého

199 Kč
159 Kč
Tichý dech - 20%
(21x)
Kniha získala ocenění Objev roku knižní ceny Magnesia Litera 2014. Přináší unikátní svědectví mladého českého lékaře o tom, jak zachraňoval životy v krizových oblastech afrického Konga a na Haiti.
ostatní
Ukázky

Tichý dech

149 Kč
119 Kč
Albert ze Šternberka - 20%
Mezi důležité spolupracovníky císaře Karla IV. patřil nejvýznamnější příslušník moravské větve rodu Šternberků. Albert absolvoval úspěšnou církevní kariéru, byl olomouckým kanovníkem, poté biskupem v severoněmeckém Zvěříně a v Litomyšli.
ostatní
Ukázky

Albert ze Šternberka

349 Kč
279 Kč
Božena
(2x)
Jaká ve skutečnosti byla první dáma české literatury? Román na motivy úspěšné televizní minisérie oceněné Českým lvem představuje jinou Boženu Němcovou, než jakou známe ze školních učebnic.
ostatní
Ukázky

Božena

318 Kč
Děravé paměti - Šedesát báječných let pod psa - 20%
Jak se z nesmělého kluka ze Sázavy dočasně stal hédonistický seladon a nadlouho i nejpopulárnější porevoluční spisovatel? Co dělal 17. listopadu 1989 a na čem psal Báječná léta pod psa?
ostatní
Ukázky

Děravé paměti - Šedesát báječných let pod psa

269 Kč
215 Kč
Diana - Její skutečný příběh - jejími vlastními slovy - 20%
(1x)
Senzační biografie princezny Diany napsaná za její spolupráce a přinášející exkluzivní nový materiál k připomínce 60. výročí jejího narození.Kniha Diana, její skutečný příběh po svém prvním vydání v roce 1992 navždy změnila způsob, jakým veřejnost pohlížela na britskou monarchii.
ostatní
Ukázky

Diana - Její skutečný příběh - jejími vlastními slovy

349 Kč
279 Kč
Dobré matky. Ženy, které položily mafii - 20%
Ndrangheta, nejmocnější mafiánská organizace na světě vznikla před více než stoletím v Kalábrii, špičce italské boty. Stojí na loajalitě, mlčenlivosti a rodinných poutech. Manželky musí poslouchat, dcery počítat s tím, že budou provdány už jako náctileté, jen aby zpečetily klanová pouta a porodily další členy mafie.
ostatní
Ukázky

Dobré matky. Ženy, které položily mafii

309 Kč
247 Kč
Frida - 20%
(1x)
Poprvé se Frida Grünfeldová objevila v policejních záznamech na jaře 1931. Byla Židovka a prostitutka, navíc podezřelá ze špionáže. Co vše Frida zažila před válkou i během ní? Její vnučka, novinářka Nina Grünfeldová, osudy své babičky rozklíčovala.
ostatní
Ukázky

Frida

424 Kč
339 Kč
Hodně starej jaguár - 20%
Michael Třeštík o umění nejen píše, ale také ho sám tvoří. Po encyklopediích, v nichž výtvarná díla a architekturu zpřístupnil rodičům i dětem, se pouští do vlastní tvorby. A to samozřejmě s nadsázkou a ironií.
ostatní
Ukázky

Hodně starej jaguár

219 Kč
175 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 183 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 19 > >>