Nejprodávanější tituly - říjen 2022
esoterika a astrologie

Mystická Lenormand - 6%
(1x)
Knihy výkladu a sada 36 vykládacích karet.
esoterika a astrologie

Mystická Lenormand

254 Kč
239 Kč
Moudrost ákášických záznamů - 11%
Tato neobyčejná kniha obsahuje spoustu jedinečných technik pro osobní transformaci. Získání přístupu k ákášickým záznamům je jednou z nejúčinnějších cest k dosažení osobní proměny a zvýšení sebeuvědomění.
esoterika a astrologie

Moudrost ákášických záznamů

322 Kč
286 Kč
Velký experiment - 11%
(1x)
Země představuje pozoruhodný experiment, kde je uložen genetický materiál z tisíců světů. Společně s tímto genetickým materiálem zde bylo zanecháno veškeré emoční kódování a zkušenosti těchto planet a druhů, které jsou základem pro Velký experiment.
esoterika a astrologie

Velký experiment

297 Kč
264 Kč
Tarot snů - 6%
(2x)
Karty Tarotu snů nám připomínají pohádky, mýty, legendy, historické i smyšlené symbolické postavy, místa a předměty, které zůstávají v povědomí lidstva. Vzhledem ke své univerzálnosti je Tarot snů vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé.
esoterika a astrologie

Tarot snů

594 Kč
559 Kč
Velká kniha Crowleyho Tarotu - 6%
(1x)
Tarotové symboly z pohledu psychologie a mytologie. Kniha přináší mimo jiné rozbor moderní a starověké symboliky spjaté s Tarotem, dosud nejpodrobnější popis 78 karet Thothova Tarotu, nyní navíc s váčkem na karty.
esoterika a astrologie

Velká kniha Crowleyho Tarotu

944 Kč
889 Kč
Tarot skrytých světů - 6%
(3x)
Sadu karet provází příručka s inspirativním výkladem významu každé karty od samotné autorky obrazů. Součástí příručky je také úvod světové odbornice na tarot Barbary Moore, který zahrnuje základní informace o tarotu.
esoterika a astrologie

Tarot skrytých světů

594 Kč
559 Kč
Tarot magického měsíce - 6%
(1x)
Tarot magického měsíce se dokonale hodí jak k tradičnímu, tak k intuitivnímu výkladu a vybízí vás, abyste vstoupili do mystického světa sebepoznávání.
esoterika a astrologie

Tarot magického měsíce

594 Kč
559 Kč
Duše zvířat a lidí - 11%
Autorka se dělí se čtenářem o skutečné příběhy, ať už z vlastního života nebo ze života jiných komunikátorů, v nichž silně zaznívají momenty vzájemného porozumění mezi zvířaty a lidmi. Nezapomíná ani na duchovní cvičení, které komunikaci se zvířaty umožní.
esoterika a astrologie

Duše zvířat a lidí

297 Kč
264 Kč
Karmické kódy - 11%
Tato kniha nabízí nejen teoretické vysvětlení reinkarnace, karmy a karmických kódů, ale především i praktické analýzy dané životní situace s doporučením, jak jednat a vést svůj život, abyste dosáhli vyšší úrovně...
esoterika a astrologie

Karmické kódy

169 Kč
150 Kč
Vykládací karty Lenormand (kniha+karty) - 6%
Vykládací karty Lenormand vypovídají o událostech minulých, současných i budoucích a nabízejí skutečnou orientaci v životě.
esoterika a astrologie

Vykládací karty Lenormand (kniha+karty)

169 Kč
159 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 192 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 20 > >>