Nejprodávanější knihy - říjen 2022
přírodní vědy

Přírodě na stopě - 11%
Peter Wohlleben nás ve své knize zve, abychom se sami stali odborníky, abychom se důkladně rozhlíželi kolem sebe a dokázali rozklíčovat znamení, která nám poskytují vítr, mraky, rostliny a živočichové.
přírodní vědy
Ukázky

Přírodě na stopě

314 Kč
279 Kč
Analytická chemie - 11%
Učebnice Analytická chemie vznikla jako překlad devátého vydání světově používané učebnice Fundamentals of Analytical Chemistry, která si již od svého prvního vydání v roce 1963 získala trvalé celosvětové uznání.
přírodní vědy
Ukázky

Analytická chemie

1 080 Kč
960 Kč
Moudrost lesa - 11%
(2x)
Les umí dostat z lidí to nejlepší! Romantický hvozd – hluboké ticho, vůně mechu a pryskyřice, ševelení v korunách stromů: představujete si les také tak? Tato nádherná místa se stávají vlivem lidské chamtivosti a znečišťování čím dál vzácnějšími.
přírodní vědy
Ukázky

Moudrost lesa

332 Kč
295 Kč
Geny, buňky a mozek - 11%
Autoři se důsledně zaměřují na etické problémy spojené s působením moderních biotechnověd, ať už jde o obchodování se zdravotními záznamy, ztrátu soukromí, patentování sekvencí DNA, falšování výsledků nebo produkci náhradních sourozenců.
přírodní vědy

Geny, buňky a mozek

423 Kč
376 Kč
Jak se dělá evoluce - 11%
Cílem knihy je představit současnou evoluční biologii jako živý, bouřlivě se rozvíjející obor, založený nikoli na planých spekulacích, ale na exaktním, a přesto dobrodružném výzkumu.
přírodní vědy

Jak se dělá evoluce

539 Kč
479 Kč
Sto důležitých věcí o matematice a umění, které nevíte (a ani nevíte, že je nevíte) - 11%
Matematika je nejen jedním z pilířů vědeckého bádání, ale dokáže nám osvětlit i mnoho zdánlivě všedních jevů z každodenního života.
přírodní vědy

Sto důležitých věcí o matematice a umění, které nevíte (a ani nevíte, že je nevíte)

315 Kč
280 Kč
Příběh lidského těla - 11%
(2x)
Strhující bestseller evolučního biologa prof. Daniela Liebermana osvětluje podstatné vlastnosti našeho těla s ohledem na všechny evoluční a kulturní tlaky, jež muselo podstoupit.
přírodní vědy

Příběh lidského těla

494 Kč
439 Kč
Plazi - Fauna ČR - 11%
Publikace navazuje na předcházející svazek z řady Fauna (Fauna ČSFR Plazi – Reptilia, Academia 1992). Jedná se však o nové zpracování dostupných informací o fauně plazů u nás.
přírodní vědy

Plazi - Fauna ČR

536 Kč
476 Kč
Tělo - 11%
Předmětem knihy Tělo: čichat, česat, hmatat, propichovat, řezat je sociální a kulturní analýza lidského těla a jeho vybraných částí.
přírodní vědy

Tělo

260 Kč
231 Kč
Sbíráme čirůvky - 11%
Kniha pojednává tentokrát o čirůvkách. Tak jako v případě knihy o holubinkách obsahuje i tato receptář nejchutnějších jídel připravených z čirůvek.
přírodní vědy

Sbíráme čirůvky

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 203 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 21 > >>