Nejprodávanější Kniha - říjen 2022
komiksy

Obrázky z dějin zeměpisných objevů (a výletů) - 11%
Třetí kniha z oblíbené série, která dětem komiksovou a hravou formou přibližuje naše dějiny. Máte rádi historii? Vydejte se se svými dětmi na dobrodružnou cestu společně s Marcem Polem, Kryštofem Kolumbem, ale i s dalšími objeviteli a dobrodruhy.
komiksy

Obrázky z dějin zeměpisných objevů (a výletů)

269 Kč
239 Kč
Potápěč - 11%
(5x)
Potápěč Jack je zvyklý na práci pod tlakem, sváří podmořské konstrukce a užívá si přitom samotu pod hladinou. S tlakem nadcházejícího rodičovství se tak dobře vypořádat neumí.
komiksy

Potápěč

359 Kč
319 Kč
Staré pověsti české - komiks - 11%

Nejznámější české pověsti v populárním komiksovém zpracování.

Chceš se pobavit a zároveň dozvědět, kdy byl silák Bivoj a s kým se oženil? Co dovedl nejznámější kůň v českých dějinách nebo kdo spí pod horou Blaník? Zajímá tě, jak to dopadlo s legendárním Golemem, jak vznikal pražský orloj nebo jak se stal vládcem Přemysl Oráč? Zábavný komiks Staré pověsti české tě za pomoci krásných ilustrací provede našimi legendárními příběhy.

komiksy

Staré pověsti české - komiks

179 Kč
159 Kč
Tintin 10 - Záhadná hvězda - 11%
V osmém sešitu Tintinových dobrodružství podle českého vydání se odvážný reportér Tintin vydává s výzkumnou lodí do Severního ledového oceánu, aby tam hledal zbytky aerolitu, velkého tělesa, které dopadlo na Zemi.
komiksy

Tintin 10 - Záhadná hvězda

179 Kč
159 Kč
Tintin 11 - Tajemství Jednorožce - 11%
Další Tintinovo dobrodružství začíná neobvykle: Tintin objeví spolu s kapitánem Haddockem v modelu plachetnice lístek, který očividně vede k ukrytému pokladu.
komiksy

Tintin 11 - Tajemství Jednorožce

179 Kč
159 Kč
Tintin 12 - Poklad Rudého Rackhama - 11%
Dvanáctý sešit Tintinových dobrodružství. Příběh přímo navazuje na Tajemství Jednorožce.
komiksy

Tintin 12 - Poklad Rudého Rackhama

179 Kč
159 Kč
Tma - 11%
(1x)
Co je nejlepší lék na strach? Jednou v neděli se nad město přihnal obrovský vítr. Po nebi honil mraky, rámusil s uvolněnou střechou na kůlně a přinesl také něco tajemného, temného, co se usadilo za kuchyňským oknem.
komiksy

Tma

260 Kč
231 Kč
Záleskautky – Lumberjanes 5 - 11%
(2x)
V záleskautském táboře se plánuje velká oslava a z nedalekého jezera probublají na hladinu dávné sváry. Jo, April, Mal, Molly a Ripley objeví, že ani mořské panny nejsou žádné třasořitky, ale pořádně tvrďácké dámy, které měly vlastní kapelu.
komiksy

Záleskautky – Lumberjanes 5

269 Kč
239 Kč
Balada o Podsvětí - 11%

Minusova dobrodružství v originálním komiksovém příběhu!

Minus a Chropt hledají Mobožrouta, blíží se ale noc, a tak se musí uchýlit k Chroptovi domů. Stráví noc v jeskyni, kde je to jedna zombie vedle druhé, přece nemůže být problém.

komiksy

Balada o Podsvětí

152 Kč
135 Kč
Dogman: Peťulka čili život kotěte - 11%
Hrdina s psí hlavou se představuje ve světově proslulém komiksu! Dogman je nejpřítulnější ze všech psů a nikdo by nehádal, že je zároveň nejobávanější strážce zákona v ulicích zlotřilého města!
komiksy

Dogman: Peťulka čili život kotěte

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 109 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 11 > >>