Nejprodávanější knihy - listopad 2022

Húrinovy děti
(13x)
Poprvé vychází další z Tolkienových příběhů. Húrinovy děti jsou tragickou pověstí o prokletí a zkáze rodu velkého lidského bojovníka z konce prvního věku Středozemě. J. R. R. Tolkien na něm pracoval od mládí, po jeho smrti jej dokončil jeho syn.

Húrinovy děti

330 Kč
Třetí přání 3 (splněno)
(1x)
Ve třetím svazku románu vezme dosavadní vyprávění nečekaný obrat. Do děje vstupuje možná fiktivní čtenářka románu, aby možná fiktivnímu autorovi, který nechal svou hlavní hrdinku Alici na konci předchozího dílu zemřít, předvedla svoji verzi jeho románu.

Třetí přání 3 (splněno)

168 Kč
Vánoční knížka
(4x)
Malovaná knížka Terezy Říčanové, autorky Kozí knížky. Netradičně a přece citlivě vyprávěný příběh o Narození optikou sedmiletého děvčátka.

Vánoční knížka

134 Kč
Čarodějův učeň
(17x)
Převyprávění lužickosrbské legendy o Krabatovi z přelomu 17. a 18. století ze slezské Horní Lužice, již nám poutavým jazykem předkládá známý německý spisovatel, je o silách srdce, jež nelze změnit a jež ovládají naše city a jednání.

Čarodějův učeň

415 Kč
Hrdý Budžes
(14x)
Prvními roky husákovské normalizace nás v této knize provází žákyně druhé třídy ZDŠ v Ničíně Helenka Součková. Kniha si získala mnoho čtenářů také díky úspěšnému divadelnímu zpracování.

Hrdý Budžes

224 Kč
Mycelium VI: Vrstva ticha
(3x)

Touha ovládnout psychotroniku přivedla Lucase k Aš~šádovi. Složil slib, stal se jeho učedníkem, a tím se naprosto vydal do jeho rukou. Emocím, které od začátku byly mezi nimi dvěma, už se nedá uniknout. Jenže Lucase zároveň přitahuje most v mlhách..

Ukázky

Mycelium VI: Vrstva ticha

538 Kč
Adventní pohádky
Objevte zázraky i kouzelné bytosti, jimiž se předvánoční čas jen hemží. Nevěříte?
Ukázky

Adventní pohádky

332 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy
(6x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

538 Kč
The Trial
(1x)
Nedokončený román Proces Franze Kafky ve vydání nakladatelství Vitalis poprvé obsahuje nejen známé a již opakovaně uveřejněné texty, nýbrž také textové pasáže, které Kafka škrtnul.

The Trial

324 Kč
The Witcher: Season of Storms
Before he was Ciri's guardian, Geralt of Rivia was a legendary swordsman. Season of Storms is an adventure set in the world of the Witcher, the book series that inspired the hit Netflix show and bestselling video games.

The Witcher: Season of Storms

584 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100