Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
sci-fi

Visio in Extremis - 20%
(1x)
Mathias Majer je zkušený příslušník svého druhu, samotář, který dokáže skrytě přežívat v lidské společnosti. Země bývalé Koruny české jsou už po staletí jeho loveckým teritoriem, kde mu krásné ženy rády a ochotně poskytují, co potřebuje k životu.
sci-fi
Ukázky

Visio in Extremis

169 Kč
135 Kč
Kallocain - 20%
Obraz života ve fašistickém státě daleké budoucnosti.
sci-fi
Ukázky

Kallocain

69 Kč
55 Kč
Mort - 20%
(1x)
4. díl ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.
sci-fi
Ukázky

Mort

149 Kč
119 Kč
Hloubka - 20%
(1x)
Na půdorysu zdánlivě banálního detektivního příběhu o pokusu vytvořit lepší svět pomocí odvaru z tajemné rostliny průkopník české detektivky barvitě líčí náladu ve společnosti v Československu v době mezi koncem druhé světové války a únorovým pučem.
sci-fi
Ukázky

Hloubka

99 Kč
79 Kč
Kosmické grotesky - 20%
Vydařená sbírka povídek dlouholetého českého autora science fiction a jeho gejzír nápadů opět přináší jemný a skrytý humor, filosofii a laskavý nadhled v té správné kombinaci. Proto možná příběhy většinou končí dobře.
sci-fi
Ukázky

Kosmické grotesky

69 Kč
55 Kč
Vyhlídka na věčnost - 20%
(5x)
Další kniha autora Nočního klubu. Pan Mluvčí příliš nemluví, pouze vyřizuje vzkazy. A když s tím začne, slunce skryje tvář a pohřební služby přecházejí na dvojsměnný provoz. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
sci-fi
Ukázky

Vyhlídka na věčnost

199 Kč
159 Kč
Arkonidský lovec
Kantiran se dostává na Arkon, do centra impéria, a absolvuje školní dráhu kadeta. A také se dozvídá, kdo jsou jeho skuteční rodiče: Pozemšťan Perry Rhodan a Ascari da Vivo, admirálka impéria.
sci-fi
Ukázky

Arkonidský lovec

30 Kč
Hvězdný bastard
Kantiran je sirotek, své rodiče nikdy nepoznal. Přesto však tento mladý muž, vyrůstající na planetě Creiff, pokryté divokou džunglí, ví, že jeho matkou byla žena z planety Arkon a otcem jakýsi pozemšťan, přímo ze Země.
sci-fi
Ukázky

Hvězdný bastard

30 Kč
Země a impérium - 20%
Jak se odvíjely vztahy mezi Zemí a Vesmířany v době, kdy radiace neodvratně narůstá, ale Země je dosud stále na vrcholu sil? Na tyto otázky lze najít jednu z možných odpovědí v románu Země a impérium, paralelním vesmíru, který stvořil Jiří Dobrylovský.
sci-fi
Ukázky

Země a impérium

109 Kč
87 Kč
Druhý krok nikam - 20%
Profilová povídková sbírka.
sci-fi
Ukázky

Druhý krok nikam

150 Kč
120 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 140 položek
<< < 1 .. 12 13 14