Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
neobyčejné osudy

Novinářem v Číně - 20%
(16x)
Autobiografická kniha Tomáše Etzlera mapuje dekádu jeho života v Asii, kde působil sedm let jako stálý zpravodaj České televize v Číně a pak tři roky na volné noze v Hongkongu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Novinářem v Číně

299 Kč
239 Kč
Bůh je z Brna - 20%
(1x)
Životní příběh brněnského barda, přítele Arnošta Goldflama, Jana Nováka, Franty Kocourka či Rudyho Kovandy, televizního režiséra, tvůrce skleněných objektů, malíře, vynikajícího sportovce, v jehož rodině najdeme komunisty, vojáky wehrmachtu, židy, legionáře i zednáře.
neobyčejné osudy
Ukázky

Bůh je z Brna

194 Kč
155 Kč
Stalinova baletka - 20%
Byla odsouzena a poslána do gulagu. Sílu a vůli přežít jí dala její vášeň a láska k tanci.
neobyčejné osudy
Ukázky

Stalinova baletka

258 Kč
206 Kč
Výpravy na druhý konec světa - 20%
(1x)
Uznávaný přírodovědec a tvář populárních dokumentů BBC vypráví o svých prvních cestách do neznáma za neprostupnou panenskou divočinou
neobyčejné osudy
Ukázky

Výpravy na druhý konec světa

349 Kč
279 Kč
Vejce a já - 20%
(7x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
neobyčejné osudy
Ukázky

Vejce a já

178 Kč
142 Kč
Vzdělaná - 20%
(7x)
Tara Westoverová poprvé vkročila do školní třídy, když jí bylo sedmnáct. K lékaři poprvé zašla ještě o několik let později. Vyrůstala na samotě v idažských horách, v mormonské rodině survivalistů a náboženských fanatiků.
neobyčejné osudy
Ukázky

Vzdělaná

279 Kč
223 Kč
Pablo Escobar. Můj otec - 20%
(2x)
Až dosud se zdálo, že o vzestupu a pádu nejslavnějšího drogového bosse všech dob Pabla Escobara bylo řečeno vše. Pokaždé to ale byla historie vyprávěná zvenčí, nikdy ne z intimity jeho vlastního domova.
neobyčejné osudy
Ukázky

Pablo Escobar. Můj otec

349 Kč
279 Kč
Průvodce literární hysterií 19. století - 20%
(3x)
Ve škole nás naučili, že Babičku napsala Božena Němcová. Zív. Aktivnější učitelé pro zajímavost dodali, že to byla pěkná rajda, tedy Božena, nikoliv Babička. Aha – a to je všechno? Ani nápad!
neobyčejné osudy
Ukázky

Průvodce literární hysterií 19. století

209 Kč
167 Kč
V hlavní roli srdce - 20%
Srdce je zásadním orgánem našeho těla i věčným motivem lidské kultury. Kdo jiný by mu měl rozumět lépe než slavný kardiolog Petr Neužil? Ve svých povídkách a deníku dává nahlédnout do vývoje české kardiologie, vypráví o léčbě známých osobností a přemítá o proměnách moderní společnosti.
neobyčejné osudy
Ukázky

V hlavní roli srdce

319 Kč
255 Kč
Výpravy do divočiny - 20%
(4x)
Žijící legenda a průvodce sérií Zázračná planeta z produkce BBC, sir David Attenborough, vypráví příběh začátku své kariéry přírodovědce, dokumentaristy a popularizátora.
neobyčejné osudy
Ukázky

Výpravy do divočiny

348 Kč
278 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 56 položek
1 2 3 .. 6 > >>