Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2022
zoologie

Výpravy do divočiny - 11%
(3x)
Žijící legenda a průvodce sérií Zázračná planeta z produkce BBC, sir David Attenborough, vypráví příběh začátku své kariéry přírodovědce, dokumentaristy a popularizátora.
zoologie
Ukázky

Výpravy do divočiny

448 Kč
398 Kč
Výpravy na druhý konec světa - 11%
(1x)
Uznávaný přírodovědec a tvář populárních dokumentů BBC vypráví o svých prvních cestách do neznáma za neprostupnou panenskou divočinou
zoologie

Výpravy na druhý konec světa

449 Kč
399 Kč
Ohroženi hmyzem? - 11%
Záměrem autora je podat svědectví o pokrocích v poznávání života a chování hmyzu za posledních čtyřicet let od prvního vydání jeho úspěšné prvotiny Neobvyklá setkání.
zoologie
Ukázky

Ohroženi hmyzem?

806 Kč
716 Kč
Kniha o naději - 11%
Jane Goodallová, světoznámá přírodovědkyně a průkopnice výzkumu chování zvířat, se už desítky let neúnavně věnuje také ochraně ohrožených živočišných druhů.
zoologie

Kniha o naději

358 Kč
318 Kč
Lesní zvířata: V životní velikosti - 11%
Stáli jste někdy tváří v tvář vlkovi? Zahleděli jste se hluboko do očí jelenovi nebo třeba lišce, jezevci, rysovi nebo snad divokému praseti a medvědovi? Ano, ve volné přírodě je to téměř nemožné, protože většina zvířat je velmi plachá.
zoologie

Lesní zvířata: V životní velikosti

296 Kč
263 Kč
Tajná znamení přírody - 11%
Příroda je fascinující a neustále je v ní co objevovat. Jak tomu všemu ale porozumět? Pokud tápeš a chceš se dozvědět víc, tato kniha ti bude užitečným pomocníkem.
zoologie

Tajná znamení přírody

341 Kč
303 Kč
Prozkoumejte těla zvířat - 11%
Zajímalo vás někdy, jak vlastně fungují těla zvířat?
zoologie
Ukázky

Prozkoumejte těla zvířat

269 Kč
239 Kč
Divoká symfonie - 10%
(3x)
Dan Brown si odskočil od dobrodružství profesora Langdona a vydává svou první dětskou knížku! Divoká symfonie představuje mimořádně zábavný čtenářský zážitek nejen pro děti, ale i pro jejich rodiče.
zoologie
Ukázky

Divoká symfonie

354 Kč
318 Kč
Ilustrované včelařství - 0%
(1x)
Ilustrované včelařství je ojedinělý průvodce světem včel. Jeho autor Yves Gustin s humorem a lehkostí (používá prvky komiksu) a zároveň realisticky popisně provází čtenáře základy teorie i praxe včelaření.
zoologie
Ukázky

Ilustrované včelařství

441 Kč
440 Kč
Důvod k naději - 11%
Světově uznávaná bioložka a ochránkyně přírody Jane Goodallová změnila svým výzkumem v šedesátých 20. století pohled na chování šimpanzů a významně se zasloužila o jejich ochranu.
zoologie

Důvod k naději

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 72 položek
1 2 3 .. 8 > >>