Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
ekonomie

Ekonomie - Základní kurz - 20%
V knize najdete bohatství srozumitelně vysvětlených základních ekonomických pojmů, principů a důsledků rozhodování ekonomických subjektů na mikroekonomické i makroekonomické úrovni.
ekonomie
Ukázky

Ekonomie - Základní kurz

119 Kč
95 Kč
Anatomie svobody aneb V životě máme na výběr - 20%
Autoři popisují důvod ekonomického úpadku a nemocné společnosti: je to víra, že na bohatství, štěstí a zdraví máme nárok bez vlastní zásluhy a že náš život může lépe řídit někdo jiný než my sami.
ekonomie
Ukázky

Anatomie svobody aneb V životě máme na výběr

199 Kč
159 Kč
Ekonomické bubliny - 20%
Tato kniha popisuje příběhy největších ekonomických krizí od tulipánové horečky v Nizozemí, přes Velkou hospodářskou krizi až po pandemii koronaviru.
ekonomie
Ukázky

Ekonomické bubliny

305 Kč
244 Kč
Buď svou značkou - 20%
Autoři knihy Buď svou značkou nastartují Vaši osobní značku z nuly na sto. Vysvětlí Vám, proč je budováni osobní značky důležité a kde a jak máte svůj brand budovat. Jak se vyrovnat se strachem, s hatery a kritikou, jak udělat první krok i jak neztratit vůli pokračovat.
ekonomie
Ukázky

Buď svou značkou

279 Kč
223 Kč
Marketing na Facebooku a Instagramu - 20%

Efektivní reklama na sociálních sítích krok za krokem Facebook a Instagram umožňuje i těm nejmenším firmám oslovit potenciální zákazníky. Tato kniha je prakticky orientovaným průvodcem, zaměřeným na celkový proces online komunikace, od založení firemních účtů, až po nastavení dynamických reklam a jejich optimalizaci.

ekonomie
Ukázky

Marketing na Facebooku a Instagramu

249 Kč
199 Kč
Zrození kmenového vůdce - 20%
(3x)
Ve firmách kmeny zajišťují, že se udělá, co je třeba udělat. Práce ale není hlavní důvod, proč kmeny vznikají. Kmeny jsou základním stavebním prvkem jakéhokoli rozsáhlejšího lidského úsilí.
ekonomie
Ukázky

Zrození kmenového vůdce

289 Kč
231 Kč
Bohatý táta, chudý táta - 20%
(2x)
Tato kniha by měla být povinnou četbou pro finanční plánovače nebo kohokoliv, kdo se zajímá o to, jak se stát finančně nezávislým.
ekonomie
Ukázky

Bohatý táta, chudý táta

319 Kč
255 Kč
Jak se stát lídrem, pro kterého lidé rádi pracují - 20%
Autor vedl stovky rozhovorů se zaměstnanci různých firem, aby zjistil, co je pro ně důležité, co je ve firmě drží, naplňuje, co nesnášejí apod.
ekonomie
Ukázky

Jak se stát lídrem, pro kterého lidé rádi pracují

331 Kč
265 Kč
Nic než kapitalismus - 20%

Poprvé v lidských dějinách celé planetě dominuje jeden ekonomický systém. Kapitalismus triumfoval, protože se ukázal životaschopnější a adaptabilnější než systémy jiné. Přinesl lidem blahobyt a uspokojil jejich touhu po nezávislosti.

ekonomie
Ukázky

Nic než kapitalismus

398 Kč
318 Kč
Spotřebitelské chování - 20%
Monografie nabízí obraz nákupního chování české populace, který je načrtnut pomocí závěrů kvantitativního výzkumu, který zkoumal postoje obyvatel České republiky ve věku 12 – 80 let k hmotným produktům, službám, společenským tématům a hudebním stylům
ekonomie
Ukázky

Spotřebitelské chování

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 59 položek
1 2 3 .. 6 > >>