Nejprodávanější hudba - listopad 2022
world music

Hradišťan & Spirituál Kvintet & Dagmar Pecková - 11%
(1x)
Mimořádné spojení třech výrazných pilířů české hudební scény. 2CD se záznamem koncertu ve Švandově divadle v Praze. Poslední koncert z úspěšné a beznadějně vyprodané šňůry patnácti koncertů po celé České republice v roce 2019.
world music

Hradišťan & Spirituál Kvintet & Dagmar Pecková

359 Kč
319 Kč
Nadechnutí - Komplet - 11%
Box vydaný v limitované edici uzavírá další úspěšnou etapu Čechomoru.
world music

Nadechnutí - Komplet

944 Kč
839 Kč
Hrajeme si u maminky - 11%
Při poslechu nového CD Hradišťanu si uvědomíte jak je důležité zpívat, a nikoli jen pasivně poslouchat, jak je dobré si připomenout písně, ve kterých je ukryt život našich předků, a jak je dobré, že vznikají písně nové.
world music

Hrajeme si u maminky

269 Kč
239 Kč
Ona - 11%
„Žijete naše životy!“ O tom je LP ONA. O ženách, které žijí životy svých prabáb. Radují se z podobných věcí, řeší podobná dilemata, dělají podobné chyby a podobně se rovnají se životem a svým údělem.
world music

Ona

431 Kč
383 Kč
Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD) - 11%
(1x)
Album zprostředkovává podobu a atmosféru přirozeného lidového muzicírování, tak jak byla obvyklá na Horňácku i v některých dalších regionech ještě v první polovině tohoto století.
world music

Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD)

224 Kč
199 Kč
Antologie moravské lidové hudby 4 - 11%
Čtvrté album z výpravné čtyřdiskové edice Antologie moravské lidové hudby počátku 21. století se věnuje Valašsku, Lašsku, Zlínsku a Luhačovskému zálesí.
world music

Antologie moravské lidové hudby 4

224 Kč
199 Kč
Adio Querida - 6%
Skupina Gothart se inspiruje středověkou, orientální, židovskou a romskou hudbou. Používá dobové originální hudební nástroje. Bravurní vícehlasy, balkánská energie. Adio querida je první "balkánskou" deskou Gothartu.
world music

Adio Querida

212 Kč
199 Kč