Nejprodávanější Kniha - listopad 2022
erotika

Exodus

Dokázali byste žít ve lži? Je to město duchů. To místo, které mě pronásleduje. To místo, které mě stvořilo. Vím, že na Triple Falls nikdy nezapomenu a že si s sebou navždy ponesu všechno, co jsem tu zažila.

erotika

Exodus

359 Kč
Chtíč
3. díl Trilogie Sester Hamiltonových. Před dvěma lety, kdy už byla její pověst v ohrožení, se slečna Grace Hamiltonová oddala mocnému, podmanivému cizinci během jediné noci plné slastné, chvějící se extáze.
erotika

Chtíč

267 Kč
Nová zkouška

Každý člověk má srdce, ale ne každý s ním umí správně zacházet. Jessica Turner se pomalu sžívá se situací, do které se dostala. Vzniká otázka, jestli je to opravdu tak děsivý vztah, který se dá vydržet jen s největším sebezapřením?

erotika

Nová zkouška

314 Kč
Pomýlené srdce
(1x)
Pro děvčata McKennovy byla Jane jako sestra.
erotika

Pomýlené srdce

359 Kč
Rivalové
Hádky nebyly ještě nikdy tak sexy! Weston Lockwood je zosobněním všeho, co Sofie Sterlingová na mužích nemůže vystát – je vysoký, chytrý, namyšlený a až příliš krásný. Navíc by ho měla nesnášet.
erotika

Rivalové

314 Kč
Šéf
(1x)
Reese potkává Chase Parkera u toalet v restauraci. Zrovna se marně snaží dovolat své kamarádce, aby ji vysvobodila z nepodařeného rande. Chase pohotově přispěchá s nevyžádanými radami a označí ji za mrchu.
erotika

Šéf

314 Kč
Tři drsné lekce
(1x)

Jsem žena, které muži platí tisíce dolarů, aby s ní mohli spát. Dělám to, co miluju a v čem jsem tak dobrá. Pak se ale objeví on a hodí na stůl třicet tisíc dolarů. Chce si povídat. A líbat se. A vzít mě s sebou domů.

erotika

Tři drsné lekce

314 Kč
Freed
(1x)
Prožijte znovu vášeň, romantiku a napětí Padesáti odstínů svobody očima Christiana Greye prostřednictvím jeho myšlenek, vzpomínek a snů. E L James se vrací do světa Padesáti odstínů s hlubším a temnějším pohledem na milostný příběh.
erotika

Freed

593 Kč
Hejno havranů
(1x)
Autorčin milostně laděný román je směsicí erotiky, pomsty, tajemství a hledání pravdy.
erotika

Hejno havranů

359 Kč
Jednou za život
(3x)
Jameson a Emily se seznámili v letadle, prožili spolu vášnivou noc a tím to mělo skončit… ale po roce je náhoda opět svede dohromady.
erotika

Jednou za život

449 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 34 položek
<< < 1 2 3 4 > >>