Nejprodávanější Kniha - listopad 2022
erotika

Na druhý pokus
(2x)
Když jsem Tristana Milese potkala poprvé, pokoušel se převzít firmu, kterou jsem zdědila po zesnulém manželovi.
erotika

Na druhý pokus

404 Kč
Tráva
(2x)
Svého bývalého manžela Sheila už nikdy nechtěla vidět, takže ji nemile překvapilo, když se zřítil s letadlem do močálů na jihu Georgie a musela ho jít identifikovat. Ještě více ji překvapilo, co si s sebou přivezla z márnice.
erotika

Tráva

251 Kč
Zneužití nebo láska?
Současní autoři píší cíleně pro ženy, protože podle průzkumů veřejného mínění jen něžné pohlaví má čas a chuť číst tlustospisy.
erotika

Zneužití nebo láska?

269 Kč
Ženy na dosah
Erotické povídky popisující nesnáze vycházející z rozdílných vzorců chování mužů a žen.
erotika

Ženy na dosah

206 Kč
Anděl
Žádná stopka neochrání srdce Slavná autorka erotických románů a vyhlášená profesionální domina Nora Sutherlinová udělá něco, s čím nikdo nepočítá: uchýlí se na venkov.
erotika

Anděl

89 Kč
Markýza Bella Patti
Krásná markýza Bella Patti se ve společnosti své intimní přítelkyně Ritty oddává těm nejdivočejším erotickým zážitkům. Když potom do jejich nespoutaných her vstoupí muž, který nečekaně připlouvá na své „yachtě“, padají poslední zábrany…
erotika

Markýza Bella Patti

179 Kč
Nedovol mi zmizet
Příběh Rebeky a Jakuba byl publikován v listopadu roku 2020 a okamžitě se stal bestsellerem. Zažijte cestu poznání a růstu jedné ženy, která čelí těžkým životním rozhodnutím, hluboké lásce a absolutnímu vzplanutí divoké vášně. Dominantní Jakub si tot
erotika

Nedovol mi zmizet

405 Kč
Příběh O
Další z legendárních erotických příběhů nořících se do tajů sado-maso hrátek. Komiks vzniklý na základě románu Anne Desclosové (alias Pauline Réageové) se věnuje submisivitě a dominanci a popisuje cestu mladé ženy k tomu stát se dokonalou otrokyní.
erotika

Příběh O

629 Kč
Klínění
Působivá novela plná erotiky i vnitřních dilemat ženatého muže středního věku je vůbec první vydanou prózou známého básníka Radka Lehkoživa.
erotika

Klínění

261 Kč
Emanuela I.

Kniha vyvolala ve Francii skandál a dnes se řadí ke klasickým dílům erotické literatury. Text knihy připomíná autobiografii.

erotika
Ukázky

Emanuela I.

168 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 34 položek
<< < 1 2 3 4 > >>