Nejprodávanější knihy - listopad 2022
Předškolní výuka

Mezi námi předškoláky pro děti od 4 do 6 - 11%
Publikace je určena dětem k prověření jejich znalostí, schopností a dovedností před nástupem do školy, nejvhodnější je pro věk 4 až 6 roků dítěte.
Předškolní výuka

Mezi námi předškoláky pro děti od 4 do 6

179 Kč
159 Kč
Obrázkový anglicko-český slovník - 11%
Není nic jednoduššího než se naučit cizí jazyk pomocí obrázků. V tomto slovníku se děti nenásilnou formou seznámí s anglickými slovíčky z oblasti přírody, domácnosti i různých povolání.
Předškolní výuka

Obrázkový anglicko-český slovník

179 Kč
159 Kč
Do školy ze školky 1 - 11%
Krátké říkanky, barevné obrázky i omalovánky a jednoduché úkoly na procvičení ruky a jemné motoriky, aby se děti naučily pěkně psát, cvičily se v soustředění a přestup ze školky do školy pro ně nebyl tak náročný - přesně takový je tento sešit!
Předškolní výuka

Do školy ze školky 1

44 Kč
39 Kč
Hraju si, učím se 4+ - 11%
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od čtyř let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.
Předškolní výuka

Hraju si, učím se 4+

89 Kč
79 Kč
Jak jsem velká? - Bublinky - 11%
Žabky jako brčál zelené ve vodě plavou a ráchají se, jak by ne! Nalep zelené velké a malé samolepky tam, kam patří! Zajíčci moc rádi jezdí na výlety společně a cestou si pochutnají na zmrzlině báječně! Zvládneš nalepit modré velké a malé samolepky na
Předškolní výuka

Jak jsem velká? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami - 11%
Spoj tečky ve směru šipek a dokonči obrázky. Najdi podobné ptáčky a spoj je čarami. Nalep samolepky tak, aby se cestující dívali ve směru letu. Nalep samolepky v naznačeném barevném pořadí...
Předškolní výuka

Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Pro nejmenší - Čáry se samolepkami - 11%
Domaluj déšť - svislé čáry. Domaluj kytaristovi struny - vodorovné čáry. Domaluj ježkovi špičaté ostny - klikaté čáry. Domaluj sněhulákům břicha - kroužky. Dolep samolepky na správná místa...
Předškolní výuka

Pro nejmenší - Čáry se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Rozvíjej se, děťátko... - 14%
Kniha rozvíjej se děťátko je určena pro všechny nastávající rodiče, rodiče s dětmi a odborníky, kteří sledují, ovlivňují nebo stimulují psychomotorický vývoj dítěte do 1 roku.
Předškolní výuka

Rozvíjej se, děťátko...

464 Kč
399 Kč
100 her pro čtyřleté - 11%
Kniha je plná krátkých her především pro čtyřleté děti, které se mohou těšit na řešení sudoku, kreslení, přiřazování, počítání a mnoho dalšího. Užiješ si hodiny zábavy a spoustu se toho naučíš! Dokážeš splnit výzvu a najdeš řešení všech 100 her?
Předškolní výuka

100 her pro čtyřleté

179 Kč
159 Kč
100 her pro šestileté - 11%
Kniha je plná krátkých her především pro šestileté děti, které se mohou těšit na řešení problémů, hádanky, počítání, sudoku a mnoho dalšího. Užiješ si hodiny zábavy a spoustu se toho naučíš! Dokážeš splnit výzvu a najdeš řešení všech 100 her?
Předškolní výuka

100 her pro šestileté

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 100 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>