Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
děti a mládež

Spočítej hvězdy - 20%
(3x)
Strhující román z 2. světové války.
děti a mládež
Ukázky

Spočítej hvězdy

138 Kč
110 Kč
Operace Banány - 20%
(1x)

David Walliams, autor veleúspěšné Babičky drsňačky, napsal akční, bondovsky laděný příběh z druhé světové války, v němž však není nouze ani o humor.

děti a mládež
Ukázky

Operace Banány

298 Kč
238 Kč
Poslední song - 20%
Riley má jen jeden sen – stát na prknech slavné Broadwaye. Navzdory usilovné práci a obcházení konkurzů ale zatím dosáhla jen toho, že pracuje jako servírka v bistru prestižní hudební školy. Tam se seznámí s Julianem, známou rockovou hvězdou.
děti a mládež
Ukázky

Poslední song

219 Kč
175 Kč
Syn - 20%
(1x)
Představte si, že žijete ve světě, kde je všeho dostatek, stravu i bydlení máte zajištěné, dokonce vám vyberou životního partnera a každé rodině přidělí jedno či dvě děti. Jenže kdo ty dětí rodí?
děti a mládež
Ukázky

Syn

278 Kč
222 Kč
Zlatá kniha komiksů Neprakty a Švandrlíka - 20%
Autorská dvojice Neprakta–Švandrlík se víc než třicet let věnovala komiksové tvorbě, která přivedla ke kresleným příběhům celou jednu generaci mladých čtenářů. Komiksy vycházely nejen v dětských časopisech, ale i v novinách – na pokračování vydali téměř dvacítku titulů..
děti a mládež
Ukázky

Zlatá kniha komiksů Neprakty a Švandrlíka

599 Kč
479 Kč
Něfo - 20%

Další k popukání zábavný, poněkud tajuplný příběh o neuvěřitelně laskavých rodičích a jejich děsivě příšerné dceři napsal fenomenální David Walliams a ilustracemi opatřil báječný Tony Ross.

děti a mládež
Ukázky

Něfo

198 Kč
158 Kč
Koralina - 20%
(1x)
Den poté, co se nastěhovali do nového domu, se Koralina vydala na průzkum...
děti a mládež
Ukázky

Koralina

149 Kč
119 Kč
Nejhorší učitelé na světě - 20%
(1x)
Miliony dětských čtenářů v mnoha zemích, kteří se bavili nad Walliamsovými knihami o nejhorších dětech na světě, se můžou těšit na povedenou sbírku děsivých dospělých, ba co hůř, těch nejděsivějších dospělých vůbec: učitelů.
děti a mládež
Ukázky

Nejhorší učitelé na světě

198 Kč
158 Kč
Adventní pohádky - 20%
Víte, co mají společného čarovná víla Flagrantýna, adventní skřítci Jmelík, Břečtík a Cesmínek, vánoční andělé Violaceus, Sangvineus, Roseus a Niveus, tajemná ptačí paní nebo kouzelné lesní bytosti? Kde objevíte záhadný létající zámek? A jak se můžete přenést až na poštu na konci světa.
děti a mládež
Ukázky

Adventní pohádky

249 Kč
199 Kč
Bez lásky - 20%
Georgia ještě nikdy nebyla zamilovaná, nikdy nikoho nepolíbila, nikdy se do nikoho nezakoukala - ale protože je fanfikcemi posedlá romantička, je si jistá, že toho svého člověka jednoho dne najde.
děti a mládež
Ukázky

Bez lásky

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 196 položek
<< < 1 2 3 4 .. 20 > >>