Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
děti a mládež

Ranhojička - Královna rebelů - 20%
(2x)
Už deset let přežívá sedmnáctiletá ranhojička Kiva v nechvalně proslulé věznici Zalindov. Když přivezou těžce nemocnou královnu rebelů, dostane nelehký úkol – udržet ji na živu, aby mohla podstoupit zkoušky utrpením, určené těm nejnebezpečnějším zločincům.
děti a mládež
Ukázky

Ranhojička - Královna rebelů

319 Kč
255 Kč
Řetěz ze železa - 20%
Zdá se, že Kordélie Carstairsová má všechno, o čem kdy snila. Je zasnoubená s Jamesem Herondalem - mladíkem, jehož miluje od dětství. Žije v Londýně po boku své nejlepší kamarádky Lucie Herondaleové a Jamesových okouzlujících spolčníků, kteří si říkají Zbojníci.
děti a mládež
Ukázky

Řetěz ze železa

249 Kč
199 Kč
Sůl moře - 20%
(3x)

Zima roku 1945. Čtyři mladí lidé. Čtyři tajemství. Druhá světová válka chýlí ke konci, poblíž Východního Pruska se tisíce uprchlíků vydalo na pouť za svobodou a většina z nich má co skrývat.

děti a mládež
Ukázky

Sůl moře

259 Kč
207 Kč
Syn lovce medvědů - 20%
Jde o historicky první mayovku publikovanou v češtině. Syn lovce medvědů též v roce 1958 jako první prolomil komunistický zákaz vydávat romány Karla Maye, tvůrce údajného braku.
děti a mládež
Ukázky

Syn lovce medvědů

269 Kč
215 Kč
Temné královny Fennbirnu - 20%
Nechte se zavést do minulosti, která předcházela ději série Tři temné koruny a přečtěte si dvě novely ze života královen, než je rozdělil boj o korunu. Mladé královny Nahlédněte do dětství trojčat Mirabelly, Arsinoe a Kathariny.
děti a mládež
Ukázky

Temné královny Fennbirnu

229 Kč
183 Kč
Hraju, abych žil 6 – Válka - 20%

Bitva o Velechrám jde do finále! 6. díl jedné z nejúspěšnějších sérií žánru LitRPG. Magické plameny běsní, ocelové čepele se taví, bohové se mezi sebou perou. Bitva o Velechrám jde do finále. Příšery z Jiného světa pronikají přes hranici mezi realitami a prolévají krev v ulicích měst na planetě Zemi.

děti a mládež
Ukázky

Hraju, abych žil 6 – Válka

269 Kč
215 Kč
Kouzla rodu Thornů - 20%
(6x)
Elisabeth vyrůstala v jedné z austermérských veleknihoven. Od malička procházela kolem grimoárů – kouzelných knih, které šeptají na policích a chřestí železnými řetězy, jež jim brání v úniku.
děti a mládež
Ukázky

Kouzla rodu Thornů

299 Kč
239 Kč
Malý miliardář - 20%
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
děti a mládež
Ukázky

Malý miliardář

148 Kč
118 Kč
Čarodějnice dřívější a budoucí - 20%
V roce 1893 nic jako čarodějnice neexistuje. Kdysi na světě žily, v těch divokých, temných dnech před tím, než se začalo s upalováním, ale dnes se čarodějnictví omezuje na talismany pro štěstí a dětské říkanky. Pokud touží moderní žena po jakékoli špetce moci, nechť ji hledá u volební urny a hlasovacích lístků. 
děti a mládež
Ukázky

Čarodějnice dřívější a budoucí

349 Kč
279 Kč
Čertovické povídání - 20%
Pohádky Jany Dohnalové, momentálně žijící v Anglii, jsou věnovány jejímu rodnému a nesporně milovanému Černovicku.
děti a mládež
Ukázky

Čertovické povídání

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 196 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 20 > >>