Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
druhý stupeň

Kameny - 20%
Víš, podle čeho se pozná smaragd? Podařilo se ti už někdy najít fosilii? Vítej ve světě milovníků minerálů, drahokamů, hornin a zkamenělin!
druhý stupeň
Ukázky

Kameny

229 Kč
183 Kč
Vánoční zázrak - 20%
(2x)
Nový romantický příběh od bestselerového autora Jaye Ashera. Vánoční romance, která vám zlomí srdce, ale přiměje vás brzo začít znovu věřit… Sierra vede dva životy. Jeden v Oregonu, kde její rodina vlastní farmu vánočních stromků.
druhý stupeň
Ukázky

Vánoční zázrak

199 Kč
159 Kč
Bestie z Buckinghamského paláce - 20%
(1x)
Světově nejprodávanější autor dětských knih napsal své první fantasy! Odehrává se v Británii o sto let později, tedy v roce 2120.
druhý stupeň
Ukázky

Bestie z Buckinghamského paláce

248 Kč
198 Kč
Robinson Crusoe - 20%
Světoznámý dobrodružný román o osudech trosečníka Robinsona vystaveného životní zkoušce v těžkých podmínkách na opuštěném ostrově, kde začíná jeho zápas o přežití...
druhý stupeň
Ukázky

Robinson Crusoe

149 Kč
119 Kč
Železniční nehody - 20%
(1x)

Seznamte se s historií železničních nehod a poznejte, jak ovlivnily vývoj řízení a zabezpečení železnice.  Tato jedinečná publikace mapuje železniční nehody u nás i ve světě a popisuje vývoj systémů řízení a zabezpečení železnice od roku 1825 až do současnosti.

druhý stupeň
Ukázky

Železniční nehody

279 Kč
223 Kč
Howlův putující zámek - 20%
(2x)
První kniha z trilogie populární britské dětské autorky Diany Wynne Jonesové, která se stala předlohou pro celosvětově úspěšný animovaný film, u nás uvedený jako Zámek v oblacích (režie Hayao Miyazaki), je příběhem o lidské svobodě a o lásce.
druhý stupeň
Ukázky

Howlův putující zámek

199 Kč
159 Kč
Prašina - Bílá komnata - 20%
(5x)
Je parné léto a napětí na hranicích Prašiny narůstá. Podnikatel Klement Hrouda se vrací do Prahy, aby se pomstil, a po úbočí Šibeničního vrchu obchází Krchlebani vedení záhadným Melicharem.
druhý stupeň
Ukázky

Prašina - Bílá komnata

189 Kč
151 Kč
Spolkla mě knihovna - 20%
Schválně, jaká nejpodivnější věc se ti s knihou stala? Tak třeba Davida a jeho kocoura spolkla knihovna. Jen si to představ: v klidu si chceš číst a najednou jsi uprostřed té nejbláznivější a nejdivočejší výpravy do knižní historie!
druhý stupeň
Ukázky

Spolkla mě knihovna

169 Kč
135 Kč
Chemické sloučeniny kolem nás – Organika - 20%
Volné pokračování publikací Chemické prvky kolem nás a Chemické sloučeniny kolem nás – anorganika se zaměřuje na představení organických sloučenin nejen v podobě vzorců a chrakteristik, ale taktéž zajímavostí a jejich praktického využití.
druhý stupeň
Ukázky

Chemické sloučeniny kolem nás – Organika

179 Kč
143 Kč
Když - 20%
(1x)
Třetí díl ze série o židovském chlapci Felixovi čelícímu hrůzám druhé světové války a holokaustu zprostředkuje dětem tuto dobu lépe než sebedelší výklady v hodinách dějepisu.
druhý stupeň
Ukázky

Když

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>