Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022

Lucia
(1x)
Skupina studentů kriminologie na univerzitě v Salamance odhalí existenci vraha, který už několik desetiletí uniká spravedlnosti a aranžuje své oběti podle renesančních obrazů.
Ukázky

Lucia

389 Kč
Anděl smrti - 30%
(5x)
Jubilejní třicátý román s Oldřichem z Chlumu, panošem Otou a Divišem zavede čtenáře opět na Bezděz a do jeho okolí.
Ukázky

Anděl smrti

199 Kč
139 Kč
Překvapení na prahu
(1x)
Ty nejasné vzpomínky na noc s dívkou se zelenými vlasy… Tor měl pocit, že se něco stalo, nevěděl ale, co to něco bylo.
Ukázky

Překvapení na prahu

69 Kč
Noc s hrabětem
Když slečna Henrietta pouze ve společenských šatech uteče z domova a v třeskuté zimě se uchýlí do domu své sestřenice v zasněženém Kentu, netuší, co ji čeká.
Ukázky

Noc s hrabětem

109 Kč
Odkaz
Čtyři příběhy. Čtyři páry. Tři roky života po promoci… Jedna žádost o ruku. Jedna neplánovaná svatba. Jedny líbánky. A jedno nečekané těhotenství.
Ukázky

Odkaz

309 Kč
Prorokyně a hlupák
(5x)
Amatérská švédská astrofyzička Petra spočítala, že 7. září 2011 ve 21.20 zanikne svět. Toto proroctví ji svede dohromady s poněkud jednoduchým Johanem, který umí proměnit obyčejné jídlo v gurmánský zážitek, a s důchodkyní Agnes, která si pod falešným profilem vydělává jako mladá influencerka.
Ukázky

Prorokyně a hlupák

319 Kč
Oheň a krev
(5x)
Staletí před událostmi líčenými ve Hře o trůny se rod Targaryenů usídlil na Dračím kameni. Úvodní svazek dvoudílných dějin rodu Targaryenů, představuje ty nejvyhrocenější podoby hry o trůny a nabízí nový pohled na fascinující historii Západozemí.
Ukázky

Oheň a krev

388 Kč
Setkání v Singapuru
Jeden den byla Annie svobodná matka mající hluboko do kapsy, druhý pak manželka úžasného miliardáře, jehož milovala celým svým srdcem. A přesto mu řekla: „Chovej se ke mně jako k cizímu člověku, a budu v pořádku.“ A Dimitri pochopil, že to nedokáže!
Ukázky

Setkání v Singapuru

69 Kč
Těžký prachy

Tři roky rozvážel Jan Novák v Chicagu prachy. Byly těžké: pět set dolarů ve čtvrťácích vážilo třináct kilo. Dobrodružství na pomezí žánrů, dílem autobiografii, dílem reportáž, dílem poezii, dílem dokument.

Ukázky

Těžký prachy

338 Kč
Návrat ze stínů
Před osmnácti měsíci Nikos zemřel a Marise se zhroutil svět… Teď Nikos vstal z mrtvých a rozhodl se Marisu vyhledat. Proč až po tak dlouhé době? Je to jenom proto, že až teď se dozvěděl, že žena, s níž sdílel vášeň, se mezitím stala matkou?
Ukázky

Návrat ze stínů

69 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>