Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - listopad 2022
psychologie

Závislost - 11%
Jaké jsou kořeny závislosti? Známý autor Heinz-Peter Röhr je vztahuje k touze po blízkosti, lásce, uznání. Léčba závislosti podle něj vyžaduje upřímné uznání vlastní nemoci, které lze zpracovat jen skrze truchlení.
psychologie

Závislost

251 Kč
223 Kč
Zvířata v překladu
(1x)

Jak zvířata vnímají svět? Cítí bolest? Co mají rády a co v nich vzbuzuje zlost nebo strach?

Kniha Zvířata v překladu vysvětluje chování zvířat, přičemž se zaměřuje zejména na zvířata žijící v blízkosti člověka, tedy na hospodářská a domácí.

psychologie

Zvířata v překladu

239 Kč
Léčba Schopenhauerem - 11%
V románu o psychoterapii a psychoterapeutech oblíbený autor rozehrává skutečný příběh ze života filozofa Artura Schopenhauera.
psychologie

Léčba Schopenhauerem

386 Kč
343 Kč
O psychologii bytí - 11%
(1x)
Jednou z nejčastěji citovaných teorií v oblasti lidské motivace je bezpochyby hierarchie lidských potřeb Abrahama H. Maslowa. Podle tohoto autora jsou lidské potřeby uspořádány od nejnižších k nejvyšším.
psychologie

O psychologii bytí

431 Kč
383 Kč
O zdravém sebevědomí - Škola pozitivního myšlení - 11%
V této knížce získáte návod, jak si pomocí modliteb nastavit podvědomí tak, abyste dokázali překonat negativní přístup k sobě samým, vybudovali si sebeúctu a s ní i zdravé sebevědomí.
psychologie

O zdravém sebevědomí - Škola pozitivního myšlení

269 Kč
239 Kč
Primární terapie - 11%
Neurologie a psychologie, dva obory, které by se měly vzájemně doplňovat a spolupracovat na léčbě duševních onemocnění, se již dlouho diametrálně rozcházejí.
psychologie

Primární terapie

410 Kč
364 Kč
Psychologie budoucnosti - 6%
(1x)
Tento čtenářsky přístupný a ucelený přehled díla Stanislava Grofa, jednoho ze zakladatelů transpersonální psychologie, byl sestaven se záměrem, aby se s jeho prací mohla seznámit i širší veřejnost.
psychologie
Ukázky

Psychologie budoucnosti

381 Kč
358 Kč
Psychosomatika pro lékaře, psychoterapeuty i laiky - 11%
(1x)
Proč a jak reaguje tělo na psychickou zátěž? Proč své tělo zneužíváme? Kdo nese vinu za psychosomatické onemocnění? Proč máme strach z psychoterapie?
psychologie

Psychosomatika pro lékaře, psychoterapeuty i laiky

179 Kč
159 Kč
Tajemství síly podvědomí - Vaše vnitřní moc - 11%
Naučte se změnit způsob vlastního myšlení a tak ovlivnit celý svůj život. V kapitolách naší knihy se čtenář dozví, jak vést zdravější, šťastnější a v každém ohledu naplněný život.
psychologie

Tajemství síly podvědomí - Vaše vnitřní moc

287 Kč
255 Kč
Život je boj - 11%
Psychologický průvodce pro pacienty s rakovinou, pro jejich pečovatele a blízké. Je psána běžným jazykem a snaží se obsáhnout všechny aspekty života, se kterými se pacient a jeho blízcí v průběhu nemoci setkají.
psychologie

Život je boj

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 311 - 320 z 351 položek
<< < 1 .. 30 31 32 33 34 .. 36 > >>