Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - listopad 2022
psychologie

Jak poznat, když vám někdo lže - 11%
Bývalý expert FBI a autor světového bestselleru Jak prokouknout druhé lidi přichází s knížkou, díky které zaručeně poznáte, že vám někdo lže. V této praktické příručce najdete více než 200 nejčastějších příznaků lhaní a projevů podvodného chování.
psychologie

Jak poznat, když vám někdo lže

197 Kč
175 Kč
Jak vyjít se životem - 11%

V této knize naleznete doporučení a rady, jak například vyjít s mužem, se ženou, s rodiči, s tchyní, se sourozenci a rodinou vůbec, či rady, jak vyjít s úředníkem, nadřízeným, blbcem, soudem, lékařem, ale i jak vyjít s penězi a se životem vůbec.

psychologie

Jak vyjít se životem

206 Kč
183 Kč
Lexikon psychologie - 11%
Kniha umožňuje systematické studium obecné psychologie, a je úvodem do studia psychologie sociální a vývojové. Může být použita jako učebnice.
psychologie

Lexikon psychologie

612 Kč
544 Kč
Malý princ v nás - 11%
(1x)
Mathias Jung se v kratičkých kapitolách své knihy zamýšlí nad dramatickou dobou vzniku Saint-Exupéryho knihy a uvažuje o strachu či úzkosti, bez nichž není lidského růstu.
psychologie

Malý princ v nás

194 Kč
172 Kč
Nahá žena na střeše - 11%
Devatenáct biblickych příběhů popisuje duchovní, existenciální a psychologické aspekty, které vyvstávaly při práci s těmito texty v hagioterapeutických skupinách, jež autoři prožívali spolu se svými klienty v Psychiatrické nemocnici v Praze.
psychologie

Nahá žena na střeše

215 Kč
191 Kč
Paralelní manželství - 20%
Jsou lidé, kteří mají všechno. Lásku, podporu, bezpečí. Jednoho dne se stane něco nepříjemného a oni začnou hledat chyby.
psychologie

Paralelní manželství

209 Kč
167 Kč
Síla introvertů - 11%
(2x)
Konečně kniha, která se zabývá vnímavou polovinou lidí – introverty - se všemi jejich silnými stránkami a bariérami v komunikaci s druhými i sebou samými.
psychologie

Síla introvertů

269 Kč
239 Kč
V sevření touhy
Kniha nabízí čtenářům možnost zažít svět psychoterapeutické práce s klienty se závažným sexuálním jednáním (opakovaná a kompulzivní masturbace, chatování či vyhledávání sexuálních scén či kontaktů na internetu, sex po telefonu,...
psychologie

V sevření touhy

269 Kč
Zbavte se svých kil bolesti
(1x)
V této knížce vám, dnes již světově proslulá, andělská terapeutka Doreen Virtue, Ph.D. přináší své zkušenosti posbírané během mnoha let své terapeutické práce ředitelky dvou klinik, zabývajících se léčbou poruch, spojených se stravováním.
psychologie

Zbavte se svých kil bolesti

84 Kč
Knížka pro tatínky - 11%
Kniha přináší odpovědi na otázky, které s těhotenstvím, porodem a péčí o malé dítě muže napadají.
psychologie

Knížka pro tatínky

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 321 - 330 z 351 položek
<< < 1 .. 31 32 33 34 35 36 > >>