Nejprodávanější tituly - listopad 2022

Aristokratka u královského dvora
(16x)
Již pátý díl série mimořádně úspěšných humoristických románů o "poslední aristokratce".
Ukázky

Aristokratka u královského dvora

251 Kč
Hořím
(1x)
Rozhovory s lidmi, kteří pečují o staré a umírající v domovech seniorů, hospicech a nemocnicích. Pečovatelé, zdravotníci, ošetřovatelé, kteří vnímají svou profesi jako dar a lidskost a empatii jako její podstatu.

Hořím

395 Kč
Lucia
(1x)
Skupina studentů kriminologie ze španělského města Salamanca odhalí existenci vraha, který své oběti aranžuje podle renesančních obrazů.
Ukázky

Lucia

494 Kč
Ruská mafie
První ze série publicistických knih o vývoji mafie v Česku. Knihy v této sérii budou opatřeny podtitulem Polosvět. Mapují vznik a vývoj organizovaného zločinu na území Československa a České republiky po roce 1989.

Ruská mafie

314 Kč
Přijít za svítání
(2x)
Tato kniha představuje „to nejlepší z Václava Cílka“. Jde o výbor, který mapuje dvacetiletou spolupráci jednoho z našich nejúspěšnějších esejistů s nakladatelstvím Dokořán – od jeho prvotiny Krajiny vnitřní a vnější (2002), která se stala bestsellere
Ukázky

Přijít za svítání

359 Kč
Po čem rabíni touží
(5x)
Tuvia Tenenbom tentokrát nemusel procestovat cizí zemi křížem krážem a najezdit tisíce kilometrů nebo mil. Přestože mu na rozdíl od jiných cest nešlo o zdraví či rovnou život, byla to zatím nejtěžší cesta. Vydal se totiž do světa, kde sám vyrůstal.

Po čem rabíni touží

359 Kč
Vina otců
(1x)
Dlouho očekávané vyvrcholení krimi série s prokurátorkou Rebeckou Martinssonovou.

Vina otců

449 Kč
Hubneme jídlem
(1x)
Po dvou bestsellerech (Nebojte se jíst - a hubnout! a Recept(y) na zhubnutí) přichází autorka s třetí kuchařkou na téma, jak se bez hladovění a nezdravých diet „projíst“ k vysněné postavě dostatečným množstvím pestré a vyvážené stravy.
Ukázky

Hubneme jídlem

179 Kč
Užívej života!
Tak zní jedno z „mouder“ Haliny Pawlowské, která si umí udělat legraci z každé, třeba i smutné situace, a taky hlavně ze sebe.
Ukázky

Užívej života!

314 Kč
Hlasy kostí
Mistrovské dílo klasika švédské literatury, jehož knihy dobře znají i čeští čtenáři.

Hlasy kostí

359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>