Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
sci-fi

Mycelium VI: Vrstva ticha - 20%
(7x)

Touha ovládnout psychotroniku přivedla Lucase k Aš~šádovi. Složil slib, stal se jeho učedníkem, a tím se naprosto vydal do jeho rukou. Emocím, které od začátku byly mezi nimi dvěma, už se nedá uniknout. Jenže Lucase zároveň přitahuje most v mlhách..

sci-fi
Ukázky

Mycelium VI: Vrstva ticha

298 Kč
238 Kč
Pária - Román o Bequin - 20%
(3x)
Ve městě Královna Mab není nic takové, jak se zdá. Pária, špiónka a agentka Inkvizice: tohle všechno je Alizabeth Bequin – a přitom není. Je to hádanka, dokonce i pro ni samotnou, lapenou mezi inkvizitory Gregorem Eisenhornem a Gideonem Ravenorem...
sci-fi
Ukázky

Pária - Román o Bequin

149 Kč
119 Kč
Setkání s Rámou - 20%
(3x)

Klasická science fiction sira Arthura C. Clarka, za níž získal neuvěřitelnou řadu literárních ocenění, se vrací v původním českém překladu Zdeňka Volného.

sci-fi
Ukázky

Setkání s Rámou

268 Kč
214 Kč
V Krvavém pásu - 20%
(1x)

V krvavém pásu musí lidstvo vybojovat další klíčovou bitvu s korzáry.

Válka s Korzáry nekončí ani ve chvíli, kdy se v lidmi kolonizované části vesmíru objeví potenciální mocný spojenec – mimozemská rasa, která má s tajemnými agresory vlastní drsné zkušenosti.

sci-fi
Ukázky

V Krvavém pásu

279 Kč
223 Kč
Ravenor: Odpadlík - 20%
(3x)
Inkvizitor Ravenor pokračuje v pronásledování arcikacíře Zygmunta Molotcha – a lov na něj se pro něj změnil v posedlost. Touha ulovit svou kořist jej ovládá natolik, že neuposlechl přímý rozkaz Inkvizice a stal se i s celým svým týmem odpadlíkem.
sci-fi
Ukázky

Ravenor: Odpadlík

149 Kč
119 Kč
Hyperion - 20%
(3x)
Ke kolonizovaným planetám pod správou Hegemonie Člověka se blíží mohutná invaze Vyvrženců, kdysi obyčejných lidí, nyní proměněných pro život v hlubinách vesmíru. Nadcházející válečný konflikt hodlají využít ke splnění vlastních, těžko srozumitelných
sci-fi
Ukázky

Hyperion

248 Kč
198 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží - 20%
(18x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

sci-fi
Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

198 Kč
158 Kč
Hardware - 20%
Román Hardware je jedním z vrcholných děl kyberpunku a jako takový mimo jiné posloužil i jako prvotní inspirace ke vzniku RPG hry Cyberpunk a následně tak i k počítačové hry Cyberpunk 2077.
sci-fi
Ukázky

Hardware

348 Kč
278 Kč
Hu! - 40%
FIRMA NEDOMÝ & PRUS: MAGNET NA ZÁHADY Jedna rána bezzákluzového děla udělala z Kazika Pruse hromádku krvavého šrotu a lékař šarlatán pseudodoktor Kurz z něho udělal kyborga.
sci-fi
Ukázky

Hu!

199 Kč
119 Kč
Navigátoři Duny - 20%
Román Navigátoři Duny je strhující finále z cyklu o velkých školách vesmíru Duny, trilogie z pera Briana Herberta a Kevina J. Andersona, odehrávající se deset tisíc let před legendárním románem Franka Herberta.
sci-fi
Ukázky

Navigátoři Duny

419 Kč
335 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 140 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>