Nejprodávanější tituly - listopad 2022
erotika

Fifty Shades Freed - Padesát odstínů svobody
(7x)
Třetí díl erotického románu, který se stal světovým bestsellerem. Anastasia a Christian mají vše - lásku, vášeň i bohatství. Ale Anastasia tuší, že udržení lásky před ně bude klást výzvy, které si zatím neumí nebo nechce představit.
erotika

Fifty Shades Freed - Padesát odstínů svobody

404 Kč
Dovol mi zůstat
Je vůbec možné žít dál, když osoba, po které celým srdcem toužíte, tady už dávno není? Rebeka ze dne na den zůstala sama, zlomená a bez odpovědí. Dokáže se znovu postavit na nohy a jít dál, nebo bude pořád čekat, až se třeba Jakub vrátí?
erotika

Dovol mi zůstat

359 Kč
Exodus

Dokázali byste žít ve lži? Je to město duchů. To místo, které mě pronásleduje. To místo, které mě stvořilo. Vím, že na Triple Falls nikdy nezapomenu a že si s sebou navždy ponesu všechno, co jsem tu zažila.

erotika

Exodus

359 Kč
Hříšná noc
Občas trochu zlobit není špatný nápad… Pokud jde o sex, hodná holka Skyler Thompsonová je vždy opatrná a vybírá si něco stálého a klidného namísto divokého a vzrušujícího.
erotika

Hříšná noc

233 Kč
Chtíč
3. díl Trilogie Sester Hamiltonových. Před dvěma lety, kdy už byla její pověst v ohrožení, se slečna Grace Hamiltonová oddala mocnému, podmanivému cizinci během jediné noci plné slastné, chvějící se extáze.
erotika

Chtíč

267 Kč
Lady Fuckingham
Klasické dílo erotické literatury plné sexuálního napětí, sprostých slov, nadsázky, vzrušení a otevřené erotiky, která pobuřuje i ve 21. století.
erotika

Lady Fuckingham

359 Kč
Naostro 3
Třetí pokračování příběhů Naostro se může někomu zdát už trochu moc, neboť obsahuje prvky BDSM, ale co je pro jednoho úchylka, pro druhého může být neskonalá rozkoš. Necháme tedy na laskavém posouzení čtenáře, co je ještě košer a co už je za hranou.
erotika
Ukázky

Naostro 3

189 Kč
Nová zkouška

Každý člověk má srdce, ale ne každý s ním umí správně zacházet. Jessica Turner se pomalu sžívá se situací, do které se dostala. Vzniká otázka, jestli je to opravdu tak děsivý vztah, který se dá vydržet jen s největším sebezapřením?

erotika

Nová zkouška

314 Kč
Rivalové
Hádky nebyly ještě nikdy tak sexy! Weston Lockwood je zosobněním všeho, co Sofie Sterlingová na mužích nemůže vystát – je vysoký, chytrý, namyšlený a až příliš krásný. Navíc by ho měla nesnášet.
erotika

Rivalové

314 Kč
Skandální noc
(1x)
Ještě nikdy se necítila se špatným mužem tak báječně… Bývalý zápasník Reed Miller celé měsíce tajně touží po dívce svého nejlepšího přítele, ale odmítá ohrozit přátelství kvůli ženě – především ne kvůli takové, která ho nemá zrovna dvakrát v lásce.
erotika

Skandální noc

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 60 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>