Nejprodávanější tituly - listopad 2022
erotika

Anděl
Žádná stopka neochrání srdce Slavná autorka erotických románů a vyhlášená profesionální domina Nora Sutherlinová udělá něco, s čím nikdo nepočítá: uchýlí se na venkov.
erotika

Anděl

89 Kč
Markýza Bella Patti - 11%
Krásná markýza Bella Patti se ve společnosti své intimní přítelkyně Ritty oddává těm nejdivočejším erotickým zážitkům. Když potom do jejich nespoutaných her vstoupí muž, který nečekaně připlouvá na své „yachtě“, padají poslední zábrany…
erotika

Markýza Bella Patti

179 Kč
159 Kč
Nedovol mi zmizet - 11%
Příběh Rebeky a Jakuba byl publikován v listopadu roku 2020 a okamžitě se stal bestsellerem. Zažijte cestu poznání a růstu jedné ženy, která čelí těžkým životním rozhodnutím, hluboké lásce a absolutnímu vzplanutí divoké vášně. Dominantní Jakub si tot
erotika

Nedovol mi zmizet

405 Kč
360 Kč
Příběh O - 11%
(1x)
Další z legendárních erotických příběhů nořících se do tajů sado-maso hrátek. Komiks vzniklý na základě románu Anne Desclosové (alias Pauline Réageové) se věnuje submisivitě a dominanci a popisuje cestu mladé ženy k tomu stát se dokonalou otrokyní.
erotika

Příběh O

629 Kč
559 Kč
Klínění - 11%
Působivá novela plná erotiky i vnitřních dilemat ženatého muže středního věku je vůbec první vydanou prózou známého básníka Radka Lehkoživa.
erotika

Klínění

261 Kč
232 Kč
Nenasytná - 20%
SEX - je opět hlavním tématem další knihy autorky Jany Javorské. Jak se může stát z usazené manželky, která nezná nic jiného než nudu všedního života, zaměstnání, péči o rodinu a manžela, vášnivá a nenasytná milenka prahnoucí dnes a denně po sexu?
erotika
Ukázky

Nenasytná

129 Kč
103 Kč
Harém po česku! - 20%
(1x)
Ve své knize autor popisuje půlroční hledání budoucí životní partnerky. Proč „Harém?“ Protože si vybíral ze skoro sto dvaceti žen a dívek, které odpověděly na jeho inzerát. S většinou z nich se sešel a několik z nich poznal i blíže.
erotika
Ukázky

Harém po česku!

89 Kč
71 Kč
Božský milenec - 11%
Upjatý Brit na vysoké pozici. Dobrodružná Američanka na stáži. Sexy mezinárodní skandál na obzoru.
erotika

Božský milenec

358 Kč
318 Kč
Naostro 2 - 20%
(2x)
Další kniha erotických příběhů, jež vás naladí na tu správnou strunu nejen před spaním.
erotika
Ukázky

Naostro 2

89 Kč
71 Kč
Osudná touha
Sex s šéfem je něco nepředstavitelného – s tímto postojem se Claire Morganová dostala do jedné z nejznámějších reklamních agentur. Ale když stanula svému šéfovi tváří v tvář a uviděla v jeho očích chtíč, došlo jí, že své předsevzetí asi nedodrží.
erotika
Ukázky

Osudná touha

49 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 60 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>