Nejprodávanější knihy - listopad 2022
hobby

Šachy - 11%
(2x)
Naučte se hrát šachy, prastarou hru králů. Osvojte si klíčové techniky a klasické tahy šachových mistrů. Nové vydání je doplněné o základní a pokročilé taktiky, kombinace, oběti a pěšcové formace. Přes 300 názorných příkladů demonstruje útočné a obra
hobby

Šachy

359 Kč
319 Kč
Báječný svět hub - 11%
Kniha Báječný svět hub Jiřího Kamena není žádným atlasem hub, těch jsou desítky. Kamenova kniha je jedinečný hold českým houbařům a jejich vášni a patří do společnosti knih Petera Wohllebena Tajemný svět stromů a Citový život zvířat.
hobby

Báječný svět hub

224 Kč
199 Kč
Kreativní zápisník - 11%
(10x)
Jestliže připustíte myšlenku, že kreativita je něco jako myšlenkový sval, který se dá cvičit, pak jste právě objevili skvělého trenéra! Tento zápisník je velice zábavný společník, jenž umí hravou formou rozvíjet kreativitu, uchovávat nejlepší nápady.
hobby
Ukázky

Kreativní zápisník

293 Kč
260 Kč
Šachová zahájení - Otevřené hry - 11%
Kniha se věnuje Otevřeným hrám, tj. zahájením, vznikajícím po 1.e4 e5. Obsahuje celkem 225 podrobně komentovaných partií, seřazených podle jednotlivých zahájení.
hobby

Šachová zahájení - Otevřené hry

405 Kč
360 Kč
Antistresové omalovánky Zahrada barev II. - 11%
Druhý díl úspěšných omalovánek pro děti i dospělé Vám nabízí další barevná pokračování se vzácnými zvířaty Pražské Zoo. Na titulní stránce naleznete slavné lvi z Gudžarátu.
hobby

Antistresové omalovánky Zahrada barev II.

99 Kč
88 Kč
SAS - Příručka jak přežít - 11%
(1x)
Tato publikace vám umožní zvládnout jakoukoli situaci tak jako speciálně vycvičení vojáci jednotek SAS. Obsahuje rady z oblastí: strategie, tábornictví, výkladu map, první pomoci, předpovědi počasí, přežití na moři či při pochodu v horách a džungli.
hobby

SAS - Příručka jak přežít

314 Kč
279 Kč
Legendy Formule 1 – Kompletní příběh - 11%
Závody Formule 1 už více než sedmdesát let patří k nejdramatičtějším, nejúchvatnějším a nejsledovanějším sportovním událostem.
hobby

Legendy Formule 1 – Kompletní příběh

161 Kč
143 Kč
Moderní učebnice hry na klávesy - 11%
Vstupenka do kouzelného světa hudby! V této knize se dozvíš vše, co potřebuješ znát a umět k tomu, abys sám/sama začal/a hrát jednoduché písně i složitější skladby.
hobby
Ukázky

Moderní učebnice hry na klávesy

206 Kč
183 Kč
Namaluj si moravský ornament - 11%
Pronikněte do tajů slováckého ornamentua navažte na tradici, která je stále živá. Předává se z generace na generaci, z malérečky na malérečku.
hobby

Namaluj si moravský ornament

134 Kč
119 Kč
Táboření v lese i na zahradě - 11%
Příručka o kempování v přírodě shrnuje základní dovednosti, které využijete při táboření v lese nebo i na zahradě.
hobby

Táboření v lese i na zahradě

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 122 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>