Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
osobní rozvoj

Svobodná vůle - 20%
(2x)
Existence svobodné vůle je natolik přesvědčivá iluze, že lidé jednoduše odmítají uvěřit, že by tomu mohlo být jinak. Sam Harris ve své knize kombinuje poznatky neurovědy a psychologie, aby tuto iluzi s konečnou platností odmítl.
osobní rozvoj
Ukázky

Svobodná vůle

64 Kč
51 Kč
AHA! Rodičovství - sourozenci - 20%
Kniha obsahuje praktické a výzkumem podložené rady, jak: - si vytvořit hluboký vztah ke každému z vašich dětí, aby skutečně uvěřily tomu, že nikoho jiného nemůžete milovat více...
osobní rozvoj
Ukázky

AHA! Rodičovství - sourozenci

269 Kč
215 Kč
Buď svou značkou - 20%
Autoři knihy Buď svou značkou nastartují Vaši osobní značku z nuly na sto. Vysvětlí Vám, proč je budováni osobní značky důležité a kde a jak máte svůj brand budovat. Jak se vyrovnat se strachem, s hatery a kritikou, jak udělat první krok i jak neztratit vůli pokračovat.
osobní rozvoj
Ukázky

Buď svou značkou

279 Kč
223 Kč
Buddhovy příběhy na dobrou noc - 20%
Jaké by to bylo znovu oněmět úžasem a uvěřit, že je možné cokoli? Anebo načerpat inspiraci a podívat se na svět úplně novýma očima?
osobní rozvoj
Ukázky

Buddhovy příběhy na dobrou noc

248 Kč
198 Kč
Deprese není depka - 20%
(1x)
Víc se usmívej, jdi se projít, pusť si film. Tyto rady možná zaberou na špatnou náladu, depresi ale nevyléčí. Skutečná depresivní porucha je totiž mysl i tělo ochromující nemoc, kterou nepřelstíte vůlí.
osobní rozvoj
Ukázky

Deprese není depka

269 Kč
215 Kč
Jak mít dobrou náladu - 20%
Až vás přepadne panika, sáhněte po této knize! Olivia Remesová se věnuje výzkumu duševního zdraví na Cambridgeské univerzitě a posledních deset let zasvětila hledání odpovědi, jak se zbavit úzkosti, stresu a paniky.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak mít dobrou náladu

239 Kč
191 Kč
Metabolický motor - 20%
Průkopnické studie a výzkumy, účinnost diet nebo důležitost pohybu – evoluční antropolog Herman Pontzer boří ustálené mýty a ukazuje, jak doopravdy funguje lidský metabolismus, jak můžeme ovládnout svoji hmotnost, a tak podpořit i zdraví.
osobní rozvoj
Ukázky

Metabolický motor

424 Kč
339 Kč
Multiorgasmický muž - 20%
Naučte se oddělit orgasmus a ejakulaci! Radujte se z vyšší vitality a dožijte se vyššího věku! Prožívejte ihned opakované orgasmy! V Čechách dávno doprodaný světový bestseller nyní znovu dostupný v revidovaném vydání.
osobní rozvoj
Ukázky

Multiorgasmický muž

219 Kč
175 Kč
Psychologie peněz - Nadčasové lekce o bohatství, hamižnosti a štěstí - 20%
(2x)
Umět zacházet s penězi není nutně otázka toho, co všechno víte. Důležité je, jak se chováte. Jenže vštípit lidem – dokonce i těm opravdu chytrým – správné vzorce chování není snadné...
osobní rozvoj
Ukázky

Psychologie peněz - Nadčasové lekce o bohatství, hamižnosti a štěstí

260 Kč
208 Kč
Tajemství šťastných vztahů - 20%
„Ani by mě nenapadlo, že po třiceti letech manželství, kde panoval chlad a odcizení, se můžeme milovat ještě víc než na začátku! Že naše sexualita bude tak živá a mnohem krásnější!“ Jsem nesmírně vděčná za to, že taková slova slýchám a čtu v mnoha různých obměnách od párů všech generací.
osobní rozvoj
Ukázky

Tajemství šťastných vztahů

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 225 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 23 > >>