Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
osobní rozvoj

Faktomluva - 20%
(3x)
Inspirující Faktomluva, plná napínavých i dojemných příběhů, je zásadní knihou, která změní způsob vašeho hodnocení světa a vybaví vás schopností správně reagovat na budoucí výzvy.
osobní rozvoj
Ukázky

Faktomluva

279 Kč
223 Kč
Radikální upřímnost - 20%
(2x)
Tato kniha je praktickým manuálem, jak dosáhnout ve svém životě svobody, intimity a radosti. Brad píše nevybíravým jazykem a nebojí se poukázat na mýty, pověry a lži, kterým jsme byli vystaveni naší výchovou a kulturou.
osobní rozvoj
Ukázky

Radikální upřímnost

270 Kč
216 Kč
Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky - 20%
Oliver Sacks je dnes snad nejslavnější neuropsycholog na světě. Jeho „klinické povídky“ nejsou jen nezúčastněné kazuistiky kuriózních případů.
osobní rozvoj
Ukázky

Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky

276 Kč
221 Kč
Nenechte se vytočit - 20%
Kniha vám nabízí komplexní pohled na základní emocionální, fyzické a duchovní příčiny hněvu a pomocí jednoduchých a praktických nástrojů vám ukáže, jak hněv uhasit dříve, než k němu vůbec dojde.
osobní rozvoj
Ukázky

Nenechte se vytočit

339 Kč
271 Kč
Jak si dělat chytré poznámky - 20%
(1x)
Ze všech stran se na nás valí informace a všichni se v nich snažíme najít smysl. Zajímavé knihy, články, videa, podcasty, workshopy... a vy zrychlujete a kloužete po povrchu. Ukládáte si podněty „na později“, ale nikdy se k nim už nevrátíte.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak si dělat chytré poznámky

229 Kč
183 Kč
Uprdelismus - 20%
(2x)
Autor poznal všechny možné příručky k lepšímu životu, k němuž mají pomáhat různé meditace, cviky či dechová cvičení. Proti tomuto trendu se však obrátil a řešení našel v obráceném gardu. Podle něj je mnohem účinnější mít všechno u prdele. Proto také vymyslel svůj novotvar, který v knize rozvíjí.
osobní rozvoj
Ukázky

Uprdelismus

179 Kč
143 Kč
Atomové návyky - 20%
(6x)
„Malé změny, velké výsledky“ je motto mezinárodního bestselleru, který se stále drží na vrcholu žebříčků. (Protože funguje.) James Clear, jehož blog čte měsíčně milion čtenářů, vás naučí dosáhnout cílů pomocí drobných každodenních kroků.
osobní rozvoj
Ukázky

Atomové návyky

249 Kč
199 Kč
Prevence traumatu u dětí - 20%
Kniha Prevence traumatu u dětí pomáhá rodičům, kteří chtějí pomoct svým ustaraným a utrápeným dětem.
osobní rozvoj
Ukázky

Prevence traumatu u dětí

210 Kč
168 Kč
Ruka noci podaná - 20%
(1x)
Když cítíme obavy a zaženeme je, tak se vrátí v méně nápadné podobě, ale silnější. Pokud se začneme na krizi připravovat, kupodivu pocítíme ulehčení. Tato kniha je o rodinné přípravě na krizi, která možná nikdy nenastane.
osobní rozvoj
Ukázky

Ruka noci podaná

299 Kč
239 Kč
Svět bez stížností - 20%
(1x)
To, že stěžováním si škodíme především sami, tuší asi většina z nás. Stěžování je ale tak silný a rozšířený návyk, že k tomu, abychom se ho zbavili, potřebujeme informace, podporu a ten správný impulz.
osobní rozvoj
Ukázky

Svět bez stížností

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 225 položek
<< < 1 2 3 4 .. 23 > >>