Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - listopad 2022
přírodní vědy

Stručná historie času - 11%
(1x)
Kniha se stala světovým bestsellerem a byla přeložena do více než čtyřiceti jazyků. Jeden z nejvýznamnějších vědců současnosti v ní odpovídá na otázky jako: Jaká je povaha prostoru a času? Kde se vzal vesmír a kam směřuje? atd.
přírodní vědy

Stručná historie času

259 Kč
230 Kč
Hledání mateřského stromu - 11%
Světově uznávaná lesní ekoložka Suzanne Simardová navždy změnila náš pohled na stromy, když odhalila jejich vzájemné propojení i vazby s dalšími rostlinami a zvířaty.
přírodní vědy

Hledání mateřského stromu

448 Kč
398 Kč
Kniha o naději - 11%
Jane Goodallová, světoznámá přírodovědkyně a průkopnice výzkumu chování zvířat, se už desítky let neúnavně věnuje také ochraně ohrožených živočišných druhů.
přírodní vědy

Kniha o naději

358 Kč
318 Kč
Lesní zvířata: V životní velikosti - 11%
Stáli jste někdy tváří v tvář vlkovi? Zahleděli jste se hluboko do očí jelenovi nebo třeba lišce, jezevci, rysovi nebo snad divokému praseti a medvědovi? Ano, ve volné přírodě je to téměř nemožné, protože většina zvířat je velmi plachá.
přírodní vědy

Lesní zvířata: V životní velikosti

296 Kč
263 Kč
Norimberský trychtýř - 11%
Jedinečný průvodce světem fyziky pro středoškoláky i jejich rodiče – klíč k pochopení fungování světa.
přírodní vědy

Norimberský trychtýř

358 Kč
318 Kč
Paralelní světy - 11%
(1x)
Známý fyzik a zkušený popularizátor vědy Michio Kaku vykresluje ve své nejnovější knize fascinující a pozoruhodný obraz vesmíru, jak jej předkládá moderní fyzika na počátku 21. století.
přírodní vědy
Ukázky

Paralelní světy

449 Kč
399 Kč
Tajná znamení přírody - 11%
Příroda je fascinující a neustále je v ní co objevovat. Jak tomu všemu ale porozumět? Pokud tápeš a chceš se dozvědět víc, tato kniha ti bude užitečným pomocníkem.
přírodní vědy

Tajná znamení přírody

341 Kč
303 Kč
Voda ve městě - 11%
(1x)
Metodika Voda ve městě je výsledkem dvouletého projektu Voda ve městě: modrá a zelená infrastruktura mezioborově, podpořeného v rámci programu Zéta Technologické agentury České republiky.
přírodní vědy
Ukázky

Voda ve městě

495 Kč
440 Kč
Než stromům dojde dech - 11%
(1x)
Kniha Než stromům dojde dech je vyznáním lásky stromům a současně výzvou, abychom konečně začali chránit přírodu a pečovat o její nekonečnou mnohotvárnost, ikdyž se nám doposud nepodařilo zcela pochopit její provázanost.
přírodní vědy
Ukázky

Než stromům dojde dech

358 Kč
318 Kč
Život na naší planetě - 11%
(3x)
Přírodopisný bestseller vědce Davida Attenborougha, podle kterého Netflix natočil stejnojmenný dokument Alarmujícím svědectví o stavu planety od uznávaného přírodovědce a tváře populárních dokumentů BBC.
přírodní vědy

Život na naší planetě

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 369 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 37 > >>