Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
filosofie a náboženství

Ježíš uzdravuje tvé srdce - 20%
Setkání s Ježíšem od kořenů proměňuje život člověka a uzdravuje jej v jeho smutku a depresích. Autor se postupně zabývá lidskými vztahy – se sebou, s druhými, s Bohem –, našimi nemocemi, nenávistí, ...
filosofie a náboženství
Ukázky

Ježíš uzdravuje tvé srdce

65 Kč
52 Kč
Psaní na hladině vody - 20%
Psaní na hladině vody je zhuštěným paprskem té vroucí záře, kterou je Mooji. Uvnitř jsou obsaženy zlaté valouny moudrosti, jež byly nashromážděny za poslední desetiletí z Moojiho zápisníků a z jeho osobních setkání a satsangů po celém světě.
filosofie a náboženství
Ukázky

Psaní na hladině vody

150 Kč
120 Kč
Hara = Život - 20%
Hara, či slovansky a česky prostě pupek či „život“, je centrem jak duchovním, tak fyzickým, je sjednocujícím integrálním centrem – těžištěm duchovní i fyzické podstaty celé lidské bytosti jako celku.
filosofie a náboženství
Ukázky

Hara = Život

70 Kč
56 Kč
Univerzální zákony života - 20%
(1x)
Tato kniha může vám i vašim blízkým posloužit jako průvodce na cestě osobního rozvoje a pozitivních životních změn. Na mnoha konkrétních příbězích snadno pochopíte a porozumíte tomu, jak svět funguje.
filosofie a náboženství
Ukázky

Univerzální zákony života

190 Kč
152 Kč
Náboženský život a barokní zbožnost v českých zemích - 20%
Víra, náboženství a zbožnost. V raně novověké společnosti prolínala tato témata každodenním životem příslušníků všech sociálních vrstev. Vydejte se s námi za poznáním a pochopením našich předků ze 17. a 18. století.
filosofie a náboženství
Ukázky

Náboženský život a barokní zbožnost v českých zemích

424 Kč
339 Kč
Příběhy Tóry - 20%
(3x)
Kniha Příběhy Tóry (patnáct biblických zamyšlení) Jana Diveckého přibližuje čtenářům základní příběhy Starého zákona s výkladem nejvýznamnějších židovských rabínů-komentátorů.
filosofie a náboženství
Ukázky

Příběhy Tóry

89 Kč
71 Kč
Úvahy nad Tórou - 20%
(5x)
Úvahy nad Tórou – komentáře k biblickým Pěti knihám Mojžíšovým od jednoho z nejvýznamnějších novodobých izraelských náboženských filozofů – Ješajahu Leibowitze (1903–1994) v překladu Leo Pavláta.
filosofie a náboženství
Ukázky

Úvahy nad Tórou

119 Kč
95 Kč
Těm, kterým patřím - 21%
(1x)
Druhým svazkem edice Skautské deníky jsou táborové deníky skauta Jiřího Wolkera z let 1916 a 1917. Této publikaci vyšly oba deníky pohromadě, navíc doplněné o další soudobé texty - dopisy, kresby a fotografie.
filosofie a náboženství
Ukázky

Těm, kterým patřím

28 Kč
22 Kč
Cesta ke zklidnění mysli - 20%
Duchovní cesta, kterou ukazuje Osho, je dobrodružná výprava za poznáním funkcí mysli, nevědomí, podvědomí a vědomí, jejímž cílem je objevení toho největšího pokladu - vlastní přirozené podstaty.
filosofie a náboženství
Ukázky

Cesta ke zklidnění mysli

170 Kč
136 Kč
Contradictions 2/2021 - 20%
Anglická část aktuálního ročníku Kontradikcí reaguje na stávající akademickou debatu a otázky spojené s přehodnocováním a znovupromýšlením historie disentu.
filosofie a náboženství
Ukázky

Contradictions 2/2021

180 Kč
144 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 118 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 12 > >>