Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
duchovní teorie a směry

Spiritualita bez náboženství - 20%
(1x)
Publikace je určena všem, kteří sice nevyznávají žádné náboženství, ale současně jim připadá, že v prožitcích postav, jako je Ježíš, Buddha, Lao-c’, Rúmí a další mudrci minulosti, lze najít důležité pravdy.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Spiritualita bez náboženství

132 Kč
106 Kč
Znamení neznámého - 20%
(1x)
Hledáme, co nelze nalézt, a ve šťastných chvílích nacházíme, co nelze hledat. Snadno by se dalo mluvit o spiritualitě, nebo dokonce o mystické zkušenosti, především jsme však sbírali příběhy vnitřní proměny.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Znamení neznámého

239 Kč
191 Kč
Šaman, mudrc, léčitel - 20%
Villoldo uvádí, že ústředním pojmem šamanského léčení je světelné energetické pole, jež má obklopovat naše fyzická těla. Učí nás vnímat a čistit otisky nemoci v tomto energetickém obalu a léčit tak sebe i druhé, stejně jako nemocím předcházet.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Šaman, mudrc, léčitel

225 Kč
180 Kč
Psaní na hladině vody - 20%
Psaní na hladině vody je zhuštěným paprskem té vroucí záře, kterou je Mooji. Uvnitř jsou obsaženy zlaté valouny moudrosti, jež byly nashromážděny za poslední desetiletí z Moojiho zápisníků a z jeho osobních setkání a satsangů po celém světě.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Psaní na hladině vody

150 Kč
120 Kč
Hara = Život - 20%
Hara, či slovansky a česky prostě pupek či „život“, je centrem jak duchovním, tak fyzickým, je sjednocujícím integrálním centrem – těžištěm duchovní i fyzické podstaty celé lidské bytosti jako celku.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Hara = Život

70 Kč
56 Kč
Univerzální zákony života - 20%
(1x)
Tato kniha může vám i vašim blízkým posloužit jako průvodce na cestě osobního rozvoje a pozitivních životních změn. Na mnoha konkrétních příbězích snadno pochopíte a porozumíte tomu, jak svět funguje.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Univerzální zákony života

190 Kč
152 Kč
Cesta ke zklidnění mysli - 20%
Duchovní cesta, kterou ukazuje Osho, je dobrodružná výprava za poznáním funkcí mysli, nevědomí, podvědomí a vědomí, jejímž cílem je objevení toho největšího pokladu - vlastní přirozené podstaty.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Cesta ke zklidnění mysli

170 Kč
136 Kč
Láska, vztahy a přátelství - 20%

Toltécká tradice říká, že k naší pravé povaze nás vede štěstí, svoboda a láska. Prvním krokem je vědomí. Chceme-li najít svobodu, musíme si uvědomit, čím opravdu jsme.

duchovní teorie a směry
Ukázky

Láska, vztahy a přátelství

169 Kč
135 Kč
Moudrost mnicha - 20%
(1x)

Úspěšný švédský ekonom se jednoho dne rozhodl zbavit se veškerého majetku a odejít do kláštera.  Björn Lindeblad měl v mládí život skvěle a jasně nalinkovaný: studia na prestižní švédské vysoké škole, odkud ho jako ekonomického experta už během posledním ročníku rekrutuje mezinárodní finanční skupina.

duchovní teorie a směry
Ukázky

Moudrost mnicha

279 Kč
223 Kč
Muž, který miloval racky - 20%
V knize Muž, který miloval racky Osho netradičním způsobem podrobně rozebírá devět příběhů z dávných tradic zenu, taoismu, křesťanství a judaismu.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Muž, který miloval racky

170 Kč
136 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 22 položek
1 2 3 > >>