Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
povídky

Dnes jsem se rozhodl zabít - 21%
Krátké povídky zobrazují s lehkou nadsázkou životní situace, nad kterými zůstává rozum stát.
povídky
Ukázky

Dnes jsem se rozhodl zabít

29 Kč
23 Kč
Matka vzala roha - 20%
Vedle základní dějové linie, která je rámována působivým příběhem matky, vykresluje Dutka jeden lidský úděl prostřednictvím miniatur, zachycením jedinečného konkrétního zážitku, situace, nálady. Právě v tom spočívá dar jeho vyprávění.
povídky
Ukázky

Matka vzala roha

99 Kč
79 Kč
Noční kousky - 20%
Sbírka povídek inspirovaná rytinami malíře Jacquese Callota. V souhrnném celku vychází tato klasická sbírka v češtině vůbec poprvé od doby svého vydání v roce 1817.
povídky
Ukázky

Noční kousky

199 Kč
159 Kč
Oldřich z Chlumu
(1x)
Kniha je malým dárkem těm čtenářům, kteří si zamilovali příběhy královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu. Autor v ní vypráví, jak pracuje s historickými prameny...
povídky
Ukázky

Oldřich z Chlumu

199 Kč
Pavouk - 20%
Magické povídky současníka Gustava Meyrinka, básníka fantastické grotesky. Postavy jeho příběhů jsou jedinou skutečností v nedefinovatelnosti a nevědomí lidského bytí vystaveného šílenství, sugesci a hrůze v obnažené realitě syrového života.
povídky
Ukázky

Pavouk

49 Kč
39 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea - 20%
(7x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.
povídky
Ukázky

Příšerné příběhy strýce Montaguea

169 Kč
135 Kč
Rukověť pábitelského učně - 20%
(2x)
Soubor Rukověť pábitelského učně obsahuje povídkovou tvorbu Bohumila Hrabala ze 70. let 20. století. Vesměs jde o texty psané v Kersku a Kerskem inspirované.
povídky
Ukázky

Rukověť pábitelského učně

210 Kč
168 Kč
Behind the Lines Bugulma and Other Stories - 20%
V roce 1921, několik měsíců předtím, než Jaroslav Hašek začal psát Osudy dobrého vojáka Švejka, popisuje v cyklu Velitelem města Bugulmy své životní zkušenosti s revolučním Ruskem.
povídky
Ukázky

Behind the Lines Bugulma and Other Stories

270 Kč
216 Kč
Everyday Spooks - 20%
Jedna z nejúspěšnějších českých beletristických knih šedesátých let minulého století,která se proslavila originální satirou namířenou na každodenní realitu v komunistickém Československu 50. a 60. let. Poprvé v anglické verzi.
povídky
Ukázky

Everyday Spooks

270 Kč
216 Kč
Rosa alchemica - 20%
Okultní, poetické, romanticky laděné‚ povídky nositele Nobelovy ceny za literaturu. Soubor povídek Rosa Alchemica patří v kontextu básníkova díla k jeho nejmystičtějším pracím.
povídky
Ukázky

Rosa alchemica

49 Kč
39 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 36 položek
<< < 1 2 3 4 > >>