Nejprodávanější knihy - listopad 2022
povídky

Klapzubova jedenáctka - 11%
Klasický humoristický román z roku 1922 o tom, jak chalupník Klapzuba vychová ze svých synů slavnou fotbalovou jedenáctku.
povídky

Klapzubova jedenáctka

224 Kč
199 Kč
Lido di Dante - 11%
Dvanáct povídek souboru Lido di Dante nás přivádí do letoviska několik kilometrů od Ravenny, v němž se ulice jmenují podle postav Božské komedie.
povídky

Lido di Dante

161 Kč
143 Kč
Někdy prostě prší - 11%
(3x)
Nové vydání výrazného debutu Michela Fabera. Stačilo mu psát si dvacet let do šuplíku, učit se řemeslo a nakonec se nechat svou ženou přesvědčit, že už by nemusel psát jen pro sebe.
povídky
Ukázky

Někdy prostě prší

313 Kč
278 Kč
Nokturna - 11%
(2x)
Soubor novel nazvaný Nokturna a opatřený podtitulem Pět příběhů o hudbě a soumraku patří k vrcholům Ishigurova díla. Pětice volně propojených příběhů, odehrávajících se v Benátkách, Londýně, západoanglickém Herefordshire a Beverly Hills.
povídky
Ukázky

Nokturna

268 Kč
238 Kč
Povídky z jedné a druhé kapsy - 11%
(1x)
Čapkovy povídky, které jsou někdy označovány za nejzdařilejší část jeho rozsáhlého a žánrově pestrého díla. Autor na každé stránce dokazuje, že je výborným vypravěčem, který umí mistrně smíchat detektivní zápletku, humor a jistou dávku mystiky.
povídky

Povídky z jedné a druhé kapsy

224 Kč
199 Kč
Předběžné varování - 11%
Gaiman, kreativní spisovatel s nenapodobitelným tvůrčím géniem, nás pomocí své literární alchymie přenáší hluboko do neprobádané země, kde se fantastické stává skutečným a každodenní jasně žhne.
povídky

Předběžné varování

350 Kč
311 Kč
Nejlepší britské krimipovídky - 11%
Dvaačtyřicet povídek, pečlivě vybraných britskou editorskou legendou Maximem Jakubowskim, nabízí výběr toho nejlepšího ze současné žánrové tvorby.
povídky

Nejlepší britské krimipovídky

359 Kč
319 Kč
Soukromá tajemství - 11%
Anna by ani za nic své matce nepřiznala, že její manžel není, jemně řečeno, tak dokonalý muž jako byl její táta, jehož ale nikdy nepoznala, ovšem Lucie, ta nechce říct o otci svého doposud nenarozeného dítěte vůbec nic.
povídky

Soukromá tajemství

233 Kč
207 Kč
Zuby nehty - 11%
Dvacet strašidelných povídek napsalo deset autorů - členů tvůrčí skupiny Hlava nehlava. Jde o druhé vydání sborníku - aktualizované, doplněné o dva nové příběhy a vybavené novými ilustracemi Tomáše Tvrdého.
povídky

Zuby nehty

261 Kč
232 Kč
Nejhorší děti na světě 3 - 11%
Zdá se, že zásoby dětských prohřešků, ničemností, ba zlořádů ještě zdaleka nejsou vyčerpány. David Walliams je opět s humorem sobě vlastním zmapoval, zapsal a pak předal Tonymu Rossovi, aby k nim nakreslil spoustu vtipných ilustrací.
povídky
Ukázky

Nejhorší děti na světě 3

331 Kč
294 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 123 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>