Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
světová

Unesena do Šanghaje - 20%
Tsai Jun Li byl úlovek. Titulky novin to často a rády zdůrazňovaly. Mladý, mužný a miliardář. Jenže Ivy nechtěla nikoho „ulovit“. Jun Li byl muž, s kterým chtěla strávit noc. A on tu noc chtěl strávit s ní. Jenže jednou nocí to neskončilo…
světová
Ukázky

Unesena do Šanghaje

69 Kč
55 Kč
Hrobník - 20%
(1x)
1893: Augustin Rothmayer pracuje jako hrobník na známém vídeňském ústředním hřbitově.
světová
Ukázky

Hrobník

319 Kč
255 Kč
Urozená kapsářka - 20%
Vtipný a jiskřivý společenský příběh s neobvyklou zápletkou dává čtenářům příležitost nahlédnout do prostředí anglické šlechty.
světová
Ukázky

Urozená kapsářka

199 Kč
159 Kč
Ani slovo - 20%
(1x)
Jedenáctiletý Mikey se vrací s kamarády domů.
světová
Ukázky

Ani slovo

299 Kč
239 Kč
Klára a Slunce - 20%
(6x)
Ishigurův román Klára a Slunce je zpovědí vyřazené robotky jménem Klára, nadané pokročilou umělou inteligencí i pozoruhodnými pozorovacími schopnostmi.
světová
Ukázky

Klára a Slunce

298 Kč
238 Kč
Snad tentokrát! - 20%
Reputace Autumn, organizátorky svateb, je poté, co je sama opuštěna u oltáře, v troskách. Aby si zachovala zaměstnání, nezbývá jí nic jiného než přesvědčit nabručeného majitele resortu Greye Hollowaye, že romantika je něco skutečného a krásného...
světová
Ukázky

Snad tentokrát!

69 Kč
55 Kč
Vlak do Samarkandu
(4x)
Román vypráví příběh osiřelých dětí evakuovaných z ruského Volha-Uralu během hladomoru na počátku 20. let, známého také jako hladomor Povolzhye. Příběh nám tak připomíná bolestivou minulost ruské země.
světová
Ukázky

Vlak do Samarkandu

318 Kč
Strmý pád
V motelu je nalezeno mrtvé tělo mladé ženy. Případu se ujímá policejní náčelnice Kate Burkholderová, která si uvědomuje, že oběť znala.
světová
Ukázky

Strmý pád

239 Kč
Krysí ostrov a jiné povídky - 20%
(3x)
Pomsta a spravedlnost, láska až za hrob a palčivá nenávist. Oko za oko, zub za zub. Vyprávění o odplatě z postpandemické Ameriky, zpověď vědce, který objevil lék proti stárnutí, střet zabijáků připomínající šachovou partii, soupeření dvou mladíků o tutéž dívku a synův boj s otcem o dědictví.
světová
Ukázky

Krysí ostrov a jiné povídky

219 Kč
175 Kč
Vlk - 20%
(5x)

Oblíbený norský autor Samuel Bjork přichází s novými díly z detektivní série s vyšetřovateli Holgerem Munchem a Miou Krügerovou. Píše se rok 2001. Novopečený šéf zvláštní vyšetřovací jednotky Holger Munch má za úkol vyřešit vraždu dvou jedenáctiletých chlapců.

světová
Ukázky

Vlk

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>