Nejprodávanější tituly - listopad 2022
sci-fi

Warhammer - Zlomené kopí
Druhá kniha trilogie Černá srdce.
sci-fi

Warhammer - Zlomené kopí

188 Kč
Božská invaze
(1x)
Božskou invazi, druhý díl své gnostické „božské“ trilogie, napsal Dick na sklonku života v roce 1980 a tematicky jí navazuje na svůj předchozí román Valis.
sci-fi

Božská invaze

219 Kč
Duch z Grand Banks
Píše se rok 2012: sto let po potopení Titaniku. Dvě z nejmocnějších společností světa, z nichž každá je vedena excentrickým multimilionářem, se utkají v závodě o to, komu se dříve podaří nalézt způsob, jak vyzvednout luxusní transoceánský parník.
sci-fi

Duch z Grand Banks

224 Kč
Křížová palba
Děj sci-fi románu se odehrává v rušných docích soustavy Hydraphur, které jsou domovským přístavem mocných imperiálních válečných flotil. Nově jmenovaná důstojnice vyšetřuje sérii pokusů o vraždu a ocitne se uprostřed spletité sítě intrik ...
sci-fi

Křížová palba

197 Kč
Valis
(5x)
Jeden z nejkontroverznějších románů Philipa K. Dicka. Co se stane, když jistá náboženská sekta tak dlouho hledá Mesiáše, až ho nalezne ve dvouletém dítěti, které jim potvrdí, že celá zemská civilizace je odpradávna řízena inteligencí z vesmíru?
sci-fi

Valis

220 Kč
Země a impérium
Jak se odvíjely vztahy mezi Zemí a Vesmířany v době, kdy radiace neodvratně narůstá, ale Země je dosud stále na vrcholu sil? Na tyto otázky lze najít jednu z možných odpovědí v románu Země a impérium, paralelním vesmíru, který stvořil Jiří Dobrylovský.
sci-fi
Ukázky

Země a impérium

109 Kč
Garfield 01: Přibývá na váze
1. kniha sebraných Garfieldových stripů.
sci-fi

Garfield 01: Přibývá na váze

89 Kč
Nepropadejte panice!
(2x)
Známý autor comicsů a sci-fi nás provází mnohotvářným působením Stopařova průvodce Galaxií na Zemi. Sleduje proměny pětisvazkové trilogie v rozhlasový seriál, knihy, televizní seriál, divadelní hru, film, počítačovou hru a ručníky.
sci-fi

Nepropadejte panice!

179 Kč
Peklo Beneš
(1x)
Poslední a patrně nejlepší román klasika české sci-fi. Politická fikce o tom, co by se stalo, kdyby Československo zůstalo v Druhé světové válce neutrální zemí a prezident Beneš se stal světovým státníkem.
sci-fi

Peklo Beneš

206 Kč
Časotřesení
(1x)
V knize známý autor vrací na scénu svého hrdinu Kilgore Trouta.
sci-fi

Časotřesení

211 Kč
Zobrazuji 401 - 410 z 410 položek
<< < 1 .. 39 40 41