Nejprodávanější knihy - listopad 2022
detektivky

Krev není voda
Ve stínu bouřlivých událostí byl celkem nenápadně a bez povšimnutí spáchán poslední federální zločin, který mohlo Krauzovo oddělení vražd legálně vyšetřovat – poté si slovenští a čeští policisté hráli už každý na vlastním písečku.
detektivky

Krev není voda

269 Kč
Není cesty zpět
(1x)
Měl to být skvělý večírek, jenže když Emily Kaneová dorazí ke své sestře Carrie, objeví jen prázdný dům. Večeře se vaří na sporáku, televize je zapnutá. Carrie, její manžel a dvě dcery jsou pryč.
detektivky

Není cesty zpět

449 Kč
Otázka neznámého manžela
Pro Samuela Hoeniga není Aspergerův syndrom porucha, ale soubor povahových rysů. A coby majitel a jediný zaměstnanec firmy Otázky a odpovědi jich náležitě využívá. Na co se ho zeptáte, na to najde odpověď.
detektivky

Otázka neznámého manžela

268 Kč
Příšerka z kumbálu - 40%
Dvanáctiletý Rob se navzdory snaze rodičů odmítá stát vášnivým čtenářem a knihy, které od nich dostane, pravidelně končí v kumbálu. Když se ale jednoho dne z kumbálu vynoří malá postavička, začne Robův život nabírat nečekané obrátky...
detektivky

Příšerka z kumbálu

148 Kč
89 Kč
Tiché dívky

Provokativní, ambiciózní a nezapomenutelný příběh si zamilují čtenáři Iana Rankina, Joa Nesboho a Grega Ilese Frank Rath si myslel, že když odevzdal odznak detektiva, vraždami už se nebude muset zabývat.

detektivky

Tiché dívky

314 Kč
Útěk
(2x)

Román o tom, jak nás formují naše touhy a jak rozhodující, avšak proměnlivou roli hraje v našich životech přátelství.

detektivky

Útěk

314 Kč
Ve službách zla
(2x)
Třetí případ Cormorana Strika a jeho sympatické asistentky Robin přináší nejen ďábelsky rafinovanou zápletku s neočekávanými zvraty, ale také poutavý příběh o vztahu oblíbené dvojice vyšetřovatelů na křižovatce osobních i profesních životů.
detektivky
Ukázky

Ve službách zla

449 Kč
Bestie
(3x)
Detektivní román Bestie se odehrává po velkých společenských změnách, přesněji po sametové revoluci a následné amnestii v roce 1990, po níž se na svobodu dostává mnoho nenapravitelných zločinců.
detektivky

Bestie

269 Kč
Čtvrtá oběť
Druhý případ detektiva Liho Jena a americké soudní lékařky Margaret Campbellové.
detektivky

Čtvrtá oběť

296 Kč
Horká půda
(2x)
Hluboko ve švédských lesích v první den podzimních honů je zastřelen starší muž. Nejednalo se však o náhodný výstřel. Hedda Hellbergová měla odjet na tři týdny do Itálie, aby se tam vzpamatovala ze smrti svého otce. Do hotelu ale nedorazí...
detektivky

Horká půda

305 Kč
Zobrazuji 451 - 460 z 478 položek
<< < 1 .. 44 45 46 47 48 > >>