Nejprodávanější tituly - listopad 2022
historické osobnosti

Aby radost nezmizela
(1x)
Sborník vzpomínek vznikl po náhlé smrti básníka, rebela a manažera Plastic People Ivana Martina Jirouse, který si odseděl v nejdrsnějších komunistických žalářích osm a půl let vězení.
historické osobnosti

Aby radost nezmizela

36 Kč
Karel Bonaventura Buquoi a jeho doba - 11%
Předložená kniha je věnována osobnosti Karla Bonaventury Buquoye. Císařský vojevůdce a majitel panství Nové Hrady je v ní představen v kontextu třicetileté války i svých mezilidských vztahů.
historické osobnosti

Karel Bonaventura Buquoi a jeho doba

476 Kč
423 Kč
Královna Alžběta II. a královská rodina - 11%
(1x)
Toto nové vydání je aktualizované - doplněno o narození nových členů královské rodiny, sňatek prince Harryho a Meghan Markle, smrt prince Filipa i samotné královny Alžběty II. v roce 2022.
historické osobnosti

Královna Alžběta II. a královská rodina

629 Kč
559 Kč
Návrat do Lvova - 11%
(2x)
Autor, který je synem židovských rodičů, rekonstruuje osobní a intelektuální genezi dvou mužů, kteří stáli u zrodu myšlenek genocidy a zločinů proti lidskosti. Oba, aniž by o sobě věděli, studovali na téže univerzitě u stejných profesorů ve Lvově.
historické osobnosti
Ukázky

Návrat do Lvova

627 Kč
558 Kč
Odtajněné archivy Vatikánu - 11%
Dne 2. března 1939 byl papežem zvolen kardinál Eugenio Pacelli pod jménem Pius XII. Měl nadlidský úkol: provést církev strašlivými roky druhé světové války.
historické osobnosti

Odtajněné archivy Vatikánu

449 Kč
399 Kč
Petr Pavel - Jak to vidím já... - 11%
Příjemně znějící hluboký hlas, za který by se nemusel stydět lecjaký herec, nepřehlédnutelná přitažlivost štíhlého muže ostře řezané tváře, kontrastující s bílými krátce střiženými vlasy a bílým bíbrem, tvář zbrázděná vojenskou kariérou...
historické osobnosti

Petr Pavel - Jak to vidím já...

359 Kč
319 Kč
Rudolf Slánský - 11%
(1x)
Ucelená monografie výrazné postavy českých politických dějin. Ucelená monografie výrazné postavy českých politických dějin. Generální tajemník Komunistické strany Československa, strůjce a zároveň jedna z nejproslulejších obětí represivního režimu KSČ.
historické osobnosti
Ukázky

Rudolf Slánský

404 Kč
359 Kč
Sisi - mladá císařovna - 11%
Císařovna Alžběta je jednou z nejslavnějších žen historie a nadchne každou novou generaci: Sisi – pohádková princezna s tragickým osudem, emancipovaná panovnice, moderní ideál krásy, nesmrtelný mýtus.
historické osobnosti

Sisi - mladá císařovna

359 Kč
319 Kč
Sturmbrigade Frankreich - 11%
(2x)
Kniha líčí osudy příslušníků první francouzské jednotky ve Zbraních SS.
historické osobnosti
Ukázky

Sturmbrigade Frankreich

405 Kč
360 Kč
Špidla aneb Zdroje jsou... - 11%
Politický veterán v rozhovoru se zkušeným novinářem Lubošem Beniakem, který ho nikdy nevolil, rekapituluje svou životní dráhu a neobvykle otevřeně mluví o zákulisí politiky.
historické osobnosti
Ukázky

Špidla aneb Zdroje jsou...

357 Kč
318 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 255 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 26 > >>